facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha Credit

Adres: Rue Ravenstein 60 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 508 02 11
Stad: Brussel
Route: Rue Ravenstein 60
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Alpha Credit contact, Alpha Credit mail, Alpha Credit klachten, ALPHA CREDIT verzekering, Alpha Credit dossier, Optiline Alpha Credit inloggen, Alpha credit bnp paribas, Alpha Credit ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Exane Exane 112 meter
DKV DKV 121 meter
. . 245 meter
Fintro Fintro 252 meter
Ictam Ictam 292 meter Net terug van citytrip - Stockholm met gids Theo De Meyer. Perfect georganiseerd. Een...
ING Belgique - ING België ING Belgique - ING België 596 meter Duur, zelden open, bank in het algemeen niet behulpzaam online en dan voor een klein ...
Amma Assurances Amma Assurances 664 meter Service is nul : ofwel nemen niet op , bellen niet terug als je dit vraagt of schudd...
Bbva Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Siège Bbva Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Siège 667 meter Waar is het contact? Mijn vader heeft zich hier in Recife ingeschreven Op de naam BBV...
Allianz SE Allianz SE 681 meter
Kredietpartner Kredietpartner 689 meter Slechte ervaringen ! Ongelooflijk ze nog bestaan
Arts Arts 693 meter
Interdiocesaan Centrum Interdiocesaan Centrum 710 meter Goede vergaderlocatie met beperkte cateringmogelijkheden,maar vlakbij restaurants.
S.P.E. S.P.E. 713 meter
Recensies
Onwaardig bedrijf! Klantendienst op geen enkele mogelijke manier te bereiken. Wanneer je belt, sta je gemakkelijk 40min. gemiddeld in wacht waarna nadien de lijn opeens stopt en er word opgehangen. Ik heb intussen al 4 mails gestuurd naar hen om een bestaande balloonfinanciering te herfinancieren, er wordt gewoonweg NIET gereageerd na ondertussen bijna twee maanden tijd. Ik overweeg hiermee verder te gaan naar de ombudsdienst en kan dit mensen met soortegelijke ervaring ook alleen maar aanraden dit te doen!
Autolening dat al drie jaar soepel loopt, recent wel een situatie gehad waarbij langs mijn kant de domiciliëring geweigerd werd. Eenmaal dit opgemerkt 3-4 dagen later ongeveer zelf contact opgenomen via email dag nadien antwoord dat ik het handmatig mocht storten zonder enkele boete of arrogant tekst. Zeiden wel bedankt als eerste omdat ik zelf contact had opgenomen. Konden van mij ook evengoed extra vragen maar ze deden menselijk. Als credit gever is dit wel volgens mij hun belangrijkste punt om zo hun klanten tevreden te houden. Voor mijn medemensen gelieve enkel contact op te nemen met de credit gever via email, zo kan je al bewijs opbouwen voor de rechtbank. Waarom ik dit nu hier zeg is omdat er velen hier hun problemen met ‘t bedrijf komen uiten evengoed maar wees dan zelf slim en neem enkel en alleen contact via email, zo kan je foutieve boetes aanpakken met datum en exacte uur erop als je er zelf 200% zeker van bent dat jij gelijk hebt.
Geen enkele mogelijkheid om de firma te bereiken. Mijn wagen is intussen al 2 weken verkocht en ik weet nog niet eens wanneer ik het geld op mijn eigen rekening mag verwachten! Schandalig!
Alpha credit is deze ene ster zelfs niet waard. Ik probeer al 2 maanden een contract verandering door te voeren, maar ze laten maar niet van zich horen. Als je dan naar de klantendienst belt word je voortdurend doorverbonden of ze leggen gewoon af. Ze durven dan zelfs te zeggen dat het in spoedprocedure zit, ondertussen dat dit niet eens waar is. Pure leugens! Hun klantendienst trekt gewoon weg op helemaal niks. Ik raad het niet aan om met deze maatschappij alpha credit in zee te gaan!
Verschrikkelijk om zaken te doen met dit bedrijf. Je kan ze nauwelijks bereiken, telefoons worden afgelegd en als je ze dan al kan vastkrijgen beweren ze je terug te contacteren via e-mail maar ook dit loopt steeds fout. Leugenaars en bedriegers op en top. 1 ster is teveel.
1 ster spijtig genoeg te veel. Ik heb ondertussen al 6 mails gestuurd omdat er 240€ van mijn bankrekening is afgegaan voor een maandelijkse betaling. Het krediet is echter al afbetaald. Ik vraag al 2 weken voor een refund terugstorting maar krijg via mail enkel hetzelfde antwoord. De gegevens kunnen niet terug gevonden worden. Bende amateurs bij Alpha credit. Elke garage die werkt met hun zou ik ook vermijden zodat u in de toekomst geen probleem ondervindt met hun.
Vorige week ging naar maandelijkse gewoonte mijn lening van mijn rekening. Grote verbazing dus dat ik gisteren een sms’je kreeg met de vraag om een bedrag dat hoger ligt dan mijn aflossing binnen 5 dagen te betalen. Dit klopte niet, dus probeer ik direct te bellen: “onze kantoren zijn gesloten” oké goed, het was 16:58 dus we proberen morgen nog eens. Deze ochtend tussen 10:30 en 11:30 3 keer geprobeerd te bellen, telkens met de boodschap “onze kantoren zijn vandaag gesloten”. Geloofwaardig ‍. Bij de 4e poging werd ik opeens toch in wacht gezet. Hoezee, een stapje dichter maar… waren ze vandaag dan niet gesloten?. Na 17 minuten in de wacht gehangen te hebben kreeg in een dame aan de lijn die me wist te vertellen dat ik in orde ben en er geen achterstand is. Stel u eens voor dat je goedgelovig zou zijn, en dat je zonder vragen te stellen het bedrag in dat sms’je zou betalen… da’s kassa kassa voor die mensen eh
Oud krediet loopt gewoon door terwijl deze is afgesloten. Dealer neemt contact op met hen, maar ze mailen doodleuk terug dat ik zelf hen telefonisch moet contacteren. Er is gewoon niet binnen te geraken!!!!
Wat een DRA-MA-TISCH 'bedrijf' om mee te handelen seg. Gewoonweg NIET bereikbaar. Als je dan een antwoord krijgt per mail, waarop je dan meet info geeft op hun vragen, laten ze nadien niks meet van zich horen. Absoluut NIET mee in zee gaan.
Schandalig bedrijf. Was 2 weken te laat met aflossing te betalen, sturen na een maand al brieven naar mijn werkgever voor loonbeslag...en als je ze zelf wil bereiken kun je niet, want altijd zelfde, dat ze niet bereikbaar zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid