facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha Copy

Alpha Copy

Info

Reeds 30 jaar zijn wij in Leuven een vaste waarde voor al uw print- en kopiewerk.

Geschiedenis

Wij garanderen verzorgd, kwaliteitsvol en perfect print- en kopieerwerk volgens de regels van de kunst. Reeds 30 jaar zijn wij in Leuven een vaste waarde voor al uw print- en kopiewerk.



"Wij garanderen verzorgd, kwaliteitsvol en perfect print- en kopieerwerk volgens de regels van de kunst. Reeds 30 jaar zijn wij in Leuven een vaste waarde voor al uw print- en kopiewerk."
Adres: Tiensestraat 89, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016 22 56 01
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 89
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Copy Center Leuven, Goedkoopste copycenter Leuven, Printshop Leuven, Printen Leuven prijs, Goedkoop printen Leuven, Alpha Copy Leuven openingsuren, Copy center Leuven Tiensestraat, Alpha Copy openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Color Planet Color Planet 19 meter Hier krijg je altijd de volle aandacht voor je vraag en vaak helpt Moussa, de eigenaa...
Color Planet Color Planet 19 meter Vriendelijke uitbater. Heel goede service!
Copy De Raaf Copy De Raaf 288 meter Ik heb hier mijn doctoraatsthesis laten printen. Misschien niet de goedkooptste, maar...
Printing Shop Copy Centers Printing Shop Copy Centers 332 meter 4 filialen te Leuven! Ook in Brussel en Namen kan u in één van onze filialen terecht...
InkNdry InkNdry 607 meter Hier kan je je eigen ontwerp op kleding laten drukken, heb hier een hesje voor hulpho...
Bukitex Bukitex 860 meter Bij Bukitex helpen we u bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kledij en ac...
TheStuff.be TheStuff.be 1 km Snelle service, en denken ook mee wanneer je de beste oplossing zoekt voor een bepaal...
Recensies
Niet veel communicatie en zeer kortaf, mijn paper werd ook niet goed afgedrukt, tekst stond niet meer in midden na het inbinden. Een uur wachten om te lijmen terwijl het bij copycenter meteen kan.
De inkt was bijna op waardoor nie al mijn pagina's even netjes geprint waren
Vriendelijke bediening. Ze werken snel vind ik. Gisterenavond mijn document doorgemaild en vandaag om 11u al kunnen afhalen. Ook de kwaliteit van printen is goed en mooi. Heel tevreden.
Goede kwaliteit prints, maar echt wel duur zeker in kleur
Toch niet zo tevreden over... Ik liet hier mijn thesis afdrukken. Ze waren niet geheel onvriendelijk maar waren wel met 20 zaken tegelijk bezig. Ik kreeg de kans amper om mijn wensen mee te delen. Er moesten 5 pagina's van de 48 in kleur worden geprint, ze hebben ze allemaal in kleur geprint en aangerekend, terwijl ik wou vragen om die 5 pagina's apart te printen om kosten te besparen, maar ik kreeg de kans niet. Ik heb me blauw betaald hierdoor. Ik liet mijn USB achter omdat ik dacht dat ze deze nog nodig hadden om te printen. Toen ik mijn thesissen ophaalde kreeg ik mijn USB niet terug. Ze hadden ze bij de vergeten USB's gegooid, ik mocht dus zelf gaan zoeken in de berg USB's. De printkwaliteit is op zich wel goed, maar de kwaliteit van inlijmen is minder. Er zitten oneffenheden in de kaft. In een paar van de boekjes zitten in enkele bladeren ook kreuken over de hele pagina. Ik vind dit niet kunnen... Ik betaal me blauw en mijn papieren zijn gekreukt. Dit heb ik natuurlijk pas gezien als ik thuis kwam. Hier ga ik toch niet snel terug.
Kwaliteit is wel goed, zoals je zou verwachten van een copyshop. Wel heel klein en druk. De prijzen zijn aan de hogere kant, ik heb dus een kaart van 25 euro gekocht dit zou volgens hun voordeliger zijn. Ik had dit beter niet moeten doen want ze zijn SUPER ONBELEEFD! Nu moet ik er blijven gaan tot die 25 euro op is.
Op kantoor werken we al jaren samen met Alpha Copy. We kunnen steeds rekenen op snel en goed werk. Het personeel is erg flexibel en denkt ook mee: als hen iets opvalt dat problematisch zou kunnen zijn er lijkt een bestand te ontbreken, de kwaliteit van een afbeelding is onvoldoende,... dan melden ze dat meteen zodat we niet in de problemen komen. Een aanrader!
Duur en slechte kwaliteit. Heb mijn thesis hier afgedrukt, zeer dun papier en dunne kaft. Na paar keer thesis doorbladeren, al gekromde kaft. De bediende drong ook continu zijn mening op i.v.m. kaft plastiek of karton. Dan had ik een kaart met nog enkele euro's erop gekregen, waardoor ik nog eens terugkwam om enkele cursussen af te drukken. Zeer slechte kwaliteit van afdrukken dun papier en niet scherp afgedrukt. Had beter gewoon ergens anders afgedrukt, ging goedkoper zelfs zonder korting zijn en betere kwaliteit. Conclusie: vermijd Alpha Copy, er zijn betere en goedkopere copycentra in Leuven.
Het personeel is zeer onvriendelijk en zeer kort. De mogelijkheden op inbinden zijn zeer beperkt en niet mooi. Bovendien stimuleren ze je om een kaart aan te kopen zodat je korting krijgt, maar uiteindelijk staat er nog veel geld op de kaart waardoor je zeker terug moet komen. Volgende keer ga ik naar een ander copycenter, want er zijn genoeg copycenterd in Leuven die weten wat klantvriendelijkheid is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid