facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Almir Avdija Architects

Almir Avdija Architects

Info

ARCHITECTURE | URBAN PLANNING | INTERIOR DESIGN



"URBAN PLANNING ARCHITECTURE INTERIOR DESIGNNew constructionExtensionTransformationRenovationRegularizationInterior designPlanning permitFeasibility studyChange of assignmentNouvelle constructionExtensionTransformationRénovationRégularisationDesign intérieur et mobilier sur mesurePermis d'urbanismeEtude de faisabilitéChangement d'affectationNieuwe constructieUitbreidingTransformatieRenovatieRegularisatieInterieurontwerpBouwvergunningHaalbaarheidsstudieVerandering van opdracht"
Adres: Pater Damiaanstraat 24, 1831 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 32485426791
Stad: Machelen
Route: Pater Damiaanstraat 24
Postcode: 1831


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Wij zijn 100% tevreden over onze architect, van dag één tot ook nu nog bij de voltooiing bij onze totale verbouwing, renovatie van een groot huis. M. Almir Avdija zou ik bij iedereen aanraden voor zijn inzet, zijn geduld, zijn luisterbereidheid, zijn meezoeken naar oplossingen, zijn adviezen, zijn beschikbaarheid, zijn accurate opvolging, zijn grondige dossierkennis… . Het was fantastisch om dit project samen met hem te doen.
We kochten een eengezinswoning in Dilbeek. Almir verzorgde het aanvragen van de vergunning voor de verbouwing, transformatie en achteraanbouw van ons huis. Ook adviseerde hij ons over het interieurontwerp en begeleidde hij de werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk. Hij is een flexibele architect, zit boordevol ideeën en is zeer beschikbaar als hij wordt gebeld. Daarnaast is hij een prettig en sociaal persoon. Absoluut een aanrader!!! Dankjewel Almir!!! Nevin Soltay en Huseyin Derven
Zeer professionele architect, kwam te hulp na het stilleggen van de site door onze eerste architect. Hij volgde de schatting van de eerste architect, volgde de bouwplaats goed. Ik raad ten zeerste aan. Mocht het nodig zijn voor een toekomstig project, dan zal ik zeker weer contact met hem opnemen.
Altijd bereid om net dat stapje extra te zetten om projecten tot een succes te maken. Innovatieve ideeën en advies om de waarde van het resultaat te vergroten. Almir Avdija Architects bouwde een niveau van vertrouwen op waarbij je het gevoel hebt dat ze het project als partners leveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid