facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allseccon

Allseccon

Info

ALLSECCON is een erkende installateur (20 2006 01) van beveiligingssystemen.

Geschiedenis

ALLSECCON is een erkende installateur (20 2006 01) van beveiligingssystemen. Wij leveren, plaatsen en programmeren inbraak detectie, camera bewaking, branddetectie, toegangscontrole en (video)parlofonie.

Inbraakdetectie: Onze systemen zijn bekabeld, draadloos en/of hybride met zowel binnen- als buitendetectie.
Camerabewaking: overwegend IP/HD camerasystemen met een uitmuntende kwaliteit en steeds 3 jaar waarborg op de materialen.
Branddetectie: conventionele- of adresseerbare branddetectie. We leveren ook pictogrammen, noodverlichting en brandblustoestellen.
Parlofonie: klassieke parlofonie of video parlofonie waarbij het mogelijk is om de oproep naar de GSM om te leiden en zelfs de deur van op afstand te openen.

ALLSECCON levert totaal oplossingen en heeft maar één doel: totale ontzorging van de klant.

Dank zij meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van beveiliging, kan ALLSECCON u voor al uw security problemen een oplossing bieden.

Adres: Kerkstraat 70, 9406 Ninove
Telefoonnummer: 0032475627909
Stad: Ninove
Route: Kerkstraat 70
Postcode: 9406


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Imago coaching Dress4Success Imago coaching Dress4Success 1 km Wij helpen ambitieuze ondernemers en professionals bij het creëren van meer zelfvertr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid