facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allround vastgoed

Allround vastgoed

Info

Allround Vastgoed biedt u een alles omvattende service voor al uw vastgoedzaken. Bekijk ons volledig aanbod op www.allroundvastgoed.be

Adres: De Pauwstraat 2, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09/356.60.06
Stad: Zottegem
Route: De Pauwstraat 2
Postcode: 9620
Recensies
Beste Syndicus Dimitri, Al bijna 7 jaar proberen wij met u een probleem met waterinfiltratie aan ons dak op te lossen. Je doet geen enkele moeite en werkt niet aan een oplossing nog ondanks dat je zeer veel hulp krijgt van mij. Het cilinderslot van onze voordeur is versleten en moet dringend vervangen worden en wij zijn ondertussen al ruim 2 maand verder. Je hebt van mij alle nodige info gekregen voor het bestellen van het sleutelsysteem maar helaas krijgen we van u geen oplossing! Ik vrees dat mijn eigendom en dat ook van de anderen in gevaar is bij u! Davy Van Steenberge, voorzitter van de Residentie Paardemarkt in Sint-Lievens-Houtem.
Vertaald door Google Wij bezitten mij en mijn vrouw en deze curator doet niet veel. Beantwoordt zelden de telefoon, beantwoordt bijna nooit e-mails, je moet altijd achter hem aan rennen om bij het begin van een communicatie te komen, die uiteindelijk nog te lang duurt om of niet op te lossen. Ik heb de indruk dat ik geen curator heb terwijl ik voor de diensten betaal, wat heel erg frustrerend is in het geval van problemen in de commons. De lijst met problemen wordt alleen maar langer omdat hij ze duidelijk niet kan oplossen. Ik heb het hier over een nieuw gebouw !!! Ik raad het zeker niet aan. Origineel Nous sommes propriétaire moi et ma femme et ce syndic ne fait pas grand chose. Ne répond que très rarement au téléphone, ne répond pratiquement jamais aux mails, il faut toujours courir après lui pour arriver à un début de communication, qui au final, met quand même trop de temps à être règlé ou pas. J'ai bien l'impression de ne pas avoir de syndic tout en payant les services pour ce qui est très très frustrant en cas de problèmes dans les communs. La liste de problèmes ne fait que s'allonger car il n'est visiblement pas capable de les régler. Je parle ici d'un bâtiment neuf!!! Je ne le recommande sûrement pas.
Vertaald door Google Vergadering gepland gisteren afwezigheid van de curator 1 uur voor de deur geen reactie. We weten niet hoe we hem kunnen bereiken, geen reactie op het noodnummer. Vluchten ! Origineel Réunion prévue hier absence du syndic 1h devant la porte aucune réponse. Nous ne savons pas le contacter aucune réponse en numéro d'urgence. A fuir !
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Allround vastgoed.

Zottegem vastgoedmakelaar

openingstijden, locatie, vervoer. De Pauwstraat 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Allround vastgoed adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Allround vastgoed. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Allround vastgoed delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid