facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allroadmoto

Allroadmoto

Info

Adventure en Allroad accessoires

Geschiedenis

Allroadmoto

Verkoop van alles Adventure/Allroad/Offroad
www.allroadmoto.be - Iets anders nodig voor de moto? neem gerust contact op.

Steeds welkom in de "werkplaats" na een telefoontje of een berichtje. Koffie staat steeds warm.



"Allroadmoto - De adventure webshop met persoonlijk karakter.Allroadmoto is gegroeid uit een extreme passie voor het reizen op het verharde & onverharde terrein. Ondertussen is Allroadmoto uitgegroeid van webshop-only tot een workshop waar wij klanten ontvangen, verhalen delen, producten passen en dit alles in een niet-gespannen sfeer vergezeld van een koffietje of frisdrank. Indien de klant dit wenst kunnen we de motor geheel in-house opbouwen. Kortom, Allroadmoto werkt van start tot einde mee aan je reisplannen."
Adres: Binnenstraat 17, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: +32 485 96 87 87
Stad: Lebbeke
Route: Binnenstraat 17
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Goedkope allroad motor, KTM allroad, All road motor, Adventure motor, Motor Toolkit, Gereedschap motor onderweg, BMW motor gereedschapset, BMW GS gereedschap
Recensies
Glenn geeft gepassioneerd advies over alles wat met off-road te maken heeft. Hij neemt echt tijd voor de klant en dat kom je niet zoveel meer tegen. Hij wil niet persé zaken verkopen om te verkopen, alleen zaken die je echt nodig hebt zal hij adviseren en dat geeft mij veel vertrouwen. Zoals ik hieronder menigmaal heb gelezen klopt volledig, hij is een topkerel! Doe zo verder Glenn!
Ruim aanbod , vlotte communicatie en top service. Ben hier uitstekend verder geholpen. Kan Allroadmoto alleen maar warm aanbevelen !
Bij Allroadmoto tref je een zeer vrrendelijke en behulpzame zaakvoerder. Crash Bars voor africa twin gekocht: mooi en stevig materiaal. Vlotte service en efficiente communicatie. Doe zo voort Glenn!
Zeer professionele service: volledige ombouw van een 701 enduro met rade garage cockpit, valbaren, bagagedragers, extra brandstoftank, etc. Tot in de puntjes vakwerk. Enige minpunt is dat ik niet dichterbij woon ;
Ondertussen 2 bestellingen gedaan. Eerst de Bumot tassen en toolbox. De fabrikant beschikte niet over de juiste materialen om de tassen te maken. Hierdoor liep de levertijd plots zeer hoog op. Hier kon Allroadmoto niets aan doen. Door het oplopen van de levertijd. Heb ik wel enkele malen een mail gestuurd naar Allroadmoto om op de hoogte te blijven van de situatie. Telkens werd er snel en constructief geantwoord op mijn mails. Mijn 2de bestelling was een setje Barkbusters handkappen. Deze werden correct en snel geleverd. Kortom een correcte, klantgerichte service en zeer blij met mijn aankopen!
Heel vriendelijke en vlotte bediening. Kent zijn vak en producten. Door zijn grote ervaring kan hij elke adventure-rijder uit de nood helpen en raad geven. TOP-zaak!
Vandaag nieuwe banden zelf gewisseld om ervaring op te doen bij Glenn van Allroadmoto. Hierbij professioneel geholpen door Glenn en zeer goede tips gekregen. Echt top service. Keep up the good work en veel succes in de nieuwe vestiging!!
Spijtig dat er niet meer sterren staan want ik had ze allemaal aangevinkt. Zaakvoerder is een créme van een gast en zal veel doen om zijn klant tevreden te houden. Ik had een probleem met mijn CanSmart en hij heeft dit zeer goed opgelost. Ondertussen nog een tweede set Denali D7 gekocht en een navigatie systeem die hij er met de glimlach opzetten. Zelfs zijn hond heeft mij bezig gehouden tijdens het wachten :. 100% aanrader
Altijd dik in orde!!
Van alle markten thuis! Geeft deskundig advies, zonder te pushen. Heel fijne vakbekwame technieker/mechanieker. Passioneel met zijn vak bezig. 100% betrouwbaar. Prachtige zaak, die binnenkort gaat uitbreiden. Waarvoor gefeliciteerd, Glenn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid