facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allossa

Allossa

Info

// concept store
// Ontwerpbureau voor product + branding
// Web + winkel
// Koffie + aperobar
(opening eind 2019)



"Allossa is een uniek hybride concept en staat volledige in functie van circulariteit. Met een design studio en concept store shop, bar & workshops helpen we b2b & b2c circulair te ondernemen en leven. Wij ontwerpen en verkopen duurzame producten. Van A tot Z, van ontwerp b2b tot consument b2c. Een selectie van unieke producten en geschenken voor iedereen van het gezin. Tijdens het shoppen kan je genieten van een koffie of apero."
Adres: Meensesteenweg 114, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 32472835454
Stad: Izegem
Route: Meensesteenweg 114
Postcode: 8870


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rode Kruis Izegem Rode Kruis Izegem 1 km Ze zijn er op elk event met 1 of meerdere ploegen of zelfs in schiften. Opleiding wor...
IzyCoffee IzyCoffee 2 km Fantastische kwaliteitskoffie. Barista's met kennis van zaken en een passie voor hun ...
IzyCoffee IzyCoffee 2 km Fantastische kwaliteitskoffie. Barista's met kennis van zaken en een passie voor hun ...
TechnologyRestore TechnologyRestore 2 km Goede service
Profstore Profstore 3 km Verkoopzaal
Cad Concept Cad Concept 3 km freelance ontwerp - 3D print - 3D scan
Lab152 Lab152 3 km Net een superfijne workshop pyrografie achter de rug bij Danièle! Een warme ontvangst...
AV Stables AV Stables 3 km Erg leuke honden slaapzak op maat gemaakt. Als de maten aangepast moeten worden dan r...
Recensies
Bij binnen gaan was wat raar omdat eerst een winketje was maar dan ga je gaan zitten En voel je welkom ze praten tegen u zodat je je welkom voelt De kofie was goed Doe zo verder
Super leuke concept store voor een duurzame levensstijl te Izegem. Saartje en haar man Tom zelf ontwerpers van opleiding ontvangen je steeds heel hartelijk en ze zijn goed op de hoogte van producten en materialen. De winkel heeft ook een gezellige bar en zomerterras waar je allerlei heerlijks kan degusteren, en het zoete aanbod is vegan! What's not to love?
DDD Denken Durven Doen ! Een heel open-minded zaak ,waar je met een verfrissend drankje aan de bar een gezellige babbel kan maken met Tom of Saartje. Accenten van recycled materiaal verheven tot kunst of alledaagse kleurrijke hebbedingetjes, zowel lokaal als met de hand reikend naar herbruikbare goederen uit de overzeese gebieden,met respect voor de locals ginderachter...hier vind je unieke producten,zoals het in een echte conceptstore past.Dit is een hotspot in het rustige Izegem,vlak in het midden van de Markstraat, een plaats om even tot rust te komen en je eventjes in Scandinavische sfeer thuis te voelen...!
Wat een fantastische High Tea! Wij zijn alvast grote fan. Voelden ons heel welkom en waren aangenaam verrast met de uitleg en alle voorstellen tot aanpassingen. Super, Saartje! Voor herhaling vatbaar!
Fantastisch hoe we hier telkens geholpen worden met tips en tricks voor een zo afvalvrij mogelijk leven. Een drankje in de tuin, is zelfs bij iets minder weer een aanrader.
Saartje hielp ons snel met gedetailleerde informatie om vooruit te komen met onze verpakking. Sterke service, een aanrader!
Leuke, vegan friendly bar gekoppeld aan ecologische shop én ontwerpbureau! Heel aangenaam om te zitten, te werken, bij te kletsen... Zeker een aanrader!
Een met de natuur en je kan er ook iets drinken.Heerlijke ginseng limonade.
Graag eens wat nieuwe producten zien en ook eens iets uitproberen! Leuke winkel!
Leuke winkel, telkens nieuwe verassingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid