facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allonsius Sport

Allonsius Sport

Info

In 2016 vierden we ons 50 jaar bestaan!
De sportspeciaalzaak in Halle en omstreken. Bij ons staat de sport(st)er centraal!



"Bent u actief in atletiek, wandelen, fitness, voetbal, of een andere sport? Dan wilt u natuurlijk over de best mogelijke sportschoenen beschikken om uw sport te kunnen beoefenen. Bij Allonsius Sport in Halle kunt u terecht voor de perfecte sportschoenen en wandelschoenen, waarbij we bij loopschoenen een persoonlijke loopanalyse maken voor u. Ook voor al uw sportkledij, running artikelen en sportaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld niet alleen zwemkleding en fitness kleding in ons assortiment, maar ook hartslagmeters en sport uurwerken met gps. Mogen we u binnenkort ook verwelkomen in onze speciaalzaak? Het deskundige team van Allonsius Sport staat klaar om u van dienst te zijn."
Adres: Basiliekstraat 105, 1500 Halle
Telefoonnummer: 023564646
Stad: Halle
Route: Basiliekstraat 105
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Allonsius Olympische Spelen, Allonsius Oosteeklo, Allonsius Podologie
Recensies
Vandaag hebben mijn zoon en ik twee paar gewone loopschoenen voor de twee en een paar Trail loopschoenen voor mij gekocht. We werden door Arne en een mevrouw op en heel, maar heel professionele manier geholpen. Uitleg en feedback à volonté en de kleine werd geholpen op een alles behalve kinderachtige manier. De prijs van de producten was ook heel correct. Altijd een aanrader. Dank u.Fèlix
Uitstekend geholpen door Arne. Luistert naar de problemen van de klant en neemt vervolgens voldoende de tijd om een loopanalyse uit te voeren. Ik ga zeker terug!
Geek horde raad en zeer klantvriendelijk. Loopband Om de juriste loopschoen te bepalen. De prijzen zijn volledig marktconform.
Zeer goede winkel voor loopschoenen! Uiterst professioneel, zeer vriendelijk verder geholpen aan een correcte prijs. De man die zich bezig houdt met de loopschoenen is zeer deskundig en weet waar hij mee bezig is.
De plek voor loopschoenen en goed advies
Vandaag gekocht, vandaag gaan lopen ! Perfect advies en heel sympathiek team ! Ik stuur iedereen bij jullie
Zeer goed geholpen, meerdere schoenen getest op de loopband en uiteindelijk de perfecte loopschoen gevonden. Service en advies die je bij het online shoppen niet kunt vinden en schappelijk geprijsd.
Ben er geweest voor nieuwe loopschoenen! De eigenaar zelf kwam op me af, deze heeft intussen al een zeer gezegende leeftijd! Hij keek me aan en wist meteen welke schoenmaat en gewicht ik had. Schoenen werden direct voorgesteld en 3 minuten later stond ik op de loopband. Hij heeft me achteraf nog een ander paar voorgesteld, maar op de loopband bleek direct dat dit niet aan de orde was. Dus topservice op vlak van loopschoenen!
Een uitstekende mix tussen de professionaliteit, de passie voor het gamma enerzijds en de gezellige familiale kleinschaligheid waar je gewoon voelt dat de uitbaters echt interesse hebben in hun klant en diens behoeften.
Ervaring? Kwaliteit? Afzetterij ja! Even geleden voor een badpak geweest. Zéér duidelijk en meermaals aangehaald dat ik veel zwem 3x per week en dat het badpak goed moet aansluiten. Ik heb meermaals geuit dat ik niet zeker was of het aangeraden badpak wel aansluitend genoeg was in de borstzone. Er werd me verzekerd dat het zeer goed aangesloten bleef. Ik heb het badpak 3x aangehad: nu al enorme slijtage plekken het is zelfs aan het scheuren op een plaats waar hij volledig loshangt: zie verder, het hangt als een zak rond mijn lichaam en iedereen kan meegenieten van mijn borstzone! Ik ben terug gegaan het badpak koste +- 80€!!, kreeg ik als antwoord met een verveeld gezicht! dat ze andere badpakken ging halen. Had ik dat dan gevraagd?!? Dacht het niet, maar ik wou eens zien met wat ze nu kwamen. Ik vroeg of ze geen voorgevormde hadden. Goh voorgevormde badpakken blijken absoluut niet regulier te zijn, dat vind je echt niet snel! De nieuwe badpakken allemaal rond de 80€ waren nog dunner van stof en alweer niet aansluitend genoeg in de borstzone. Toen ik dat melde kreeg ik als antwoord: geen probleem hoor. Wat een slechte service. Niet eens excuses dat ze me de eerste keer een slecht badpak hebben aangeraden. Schandalig! Ik probeer de handelaren in Halle zoveel mogelijk te steunen gezien ze het niet gemakkelijk hebben gehad de afgelopen jaren maar om dan zo in het zak gezet te worden? En dan het een tweede maal schaamteloos opnieuw durven te proberen?! Ik ben naar decathlon geweest en voor 15€ !!!!!! een super badpak gehaald! Niet alleen zit het super goed, het sluit mooi aan, hoog genoeg aan de borstzone, na 5 keer zwemmen nog steeds geen slijtplekken en niet uitgeleurd wat logisch zou moeten zijn!. En raad eens? Wat een uitzonderlijk voorval: hij is voorgevormd!! Zoals vele andere badpakken die ze in de decathlon hadden hangen...! Maar tevens is het een veel leuker badpak van motief! Bij allonsius hadden ze alleen van die saaie zwarte en blauwe. Toen ik de vrouw aanhaalde dat zwart niet mijn kleur was kon ze niet eens een schamperlach onderdrukken! Wat valt daar nu mee te lachen? Als ik geen zwart badpak wil, neem ik dat dan toch niet? Conclusie: Zéér respectloos, zeer slechte service, geen kwaliteit en overduidelijk een klant kwijt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid