facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allo Vélo

Allo Vélo

Info

Allo Vélo

Een fietsenwinkel waar iedere sportieve en gepassioneerde fietser terecht kan om zijn of haar fietsdroom te vervullen. Van materiaal, onderhoud tot begeleiding om je doel te bereiken. Alles kan!

Geschiedenis

Als fietsen een passie wordt...

Adres: 15 augustusstraat 28, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 089239227
Stad: Zutendaal
Route: 15 augustusstraat 28
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Allo velo facebook, Bianchi verdelers België, Bike Superior, Scott fietsen Limburg, Fietsverhuur Landal Zutendaal, E bike Opglabbeek, Fietsenwinkel racefietsen, Gobik België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chain Reaction bikes Chain Reaction bikes 2 km vraagt om te bellen tussen 9-12.Neemt nooit op...stuur je hem en bericht via tel.=gee...
Recensies
Met een defect aan de rolstoel gevraagd om gereedschap te mogen gebruiken om te repareren. De goede man heeft zelf handen uit de mouwen gestoken en in orde gemaakt!! Super service!
Zeer behulpzaam, vriendelijk, correct en een voorbeeld voor andere fietsenmakers. Ik heb mijn service nu volledig overgeschakeld naar hier en zal in de toekomst hier nog meer over de vloer komen. Ook zeer goede vibes in de zaak.
Super tevreden over de dienstverlening! Door hun goodwil is onze fietstocht comfortabel verlopen. Een echte aanrader!
Super ervaring met de fietszaak! Op ‘t moment dat wij in nood waren , konden we een fiets huren zodat we toch een fantastische dag hadden! Normaal is maandag hun sluitingsdag en tóch werden we geholpen!!
Brecht de eigenaar super bekwaam en enorm vriendelijk. Heeft ook kennis van zaken een echte aanrader.
Toffe Gasten daar in Bilzen. Brecht de zaakvoerder komt echt uit de wielerwereld en kan ook goed advies geven als je een gewone fiets wil. Jonge dynamische man met energie voor 3. Ze hebben Scott en Look. 2 mooie Merken! zeker een aanrader ! Correcte prijs en SuperService !
Mooie zaak en ben zeer te spreken over de service! Erg kundig en geven goed advies. Dank heren!
Vriendelijk , behulpzaam , vakkundig advies en neemt zijn tijd voor de klanten
Fantastische fietsenmakers, leuke behulpzame mensen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Allo Vélo met het openbaar vervoer


Zutendaal 15 Augustusstraat 160 meter
45
G7
Zutendaal 15 Augustusstraat 230 meter
45
G7
Zutendaal Merellaan 300 meter
45
G7
Zutendaal Merellaan 320 meter
45
G7
Zutendaal Gemeentehuis 350 meter
45
G7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid