facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allfix

Allfix

Info

Bouwonderneming Allfix bestaat uit een team van hardwerkende en goed opgeleide vaklui, onder leiding van meewerkend zaakvoerder Peter Van Twembeke.

Geschiedenis

Peter 0494 91 42 95 (Zaakvoerder)



"Bouwonderneming Allfix bestaat uit een team van hardwerkende en goed opgeleide vaklui, onder leiding van meewerkend zaakvoerder Peter Van Twembeke. Wij zorgen op elk moment voor een perfecte opvolging van de werkzaamheden. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de sector, waardoor u er 100% op kunt vertrouwen dat wij kennis van zaken hebben. Maakt u zich dus geen zorgen over de planning van de verschillende aannemers. Peter neemt dit volledig op zich, zodat de renovatie zonder stress en in een minimum van tijd vlot kan verlopen."
Adres: Oscar Declercqstraat 19, 9750 Zingem
Telefoonnummer: 0494914295
Stad: Zingem
Route: Oscar Declercqstraat 19
Postcode: 9750


Recensies
Absoluut geen aanrader, firma kampt duidelijk met personeelstekort, re worden meer werken aanvaard dan ze kunnen opleveren waardoor de werken onredelijk traag evolueren, slechte administratieve opvolging van offertes en bestellingen waardoor nog meer vertraging. Baas is weinig communicatief en bij wijlen ronduit bot. Alleszins geen firma die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. Geen aanrader!
Altijd correct Peter merciekes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid