facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alles loopt op rolletjes

Alles loopt op rolletjes

Info

Mobiel Woonwagen-, Poppen- & Straat- Theater

Geschiedenis

Welkom in de wereld van Alles loopt op Rolletjes. Een origineel aanbod van voorstellingen voor kinderen, jongeren en een familiepubliek. Voor scholen, cultuurcentra, verenigingen, bedrijven of privé.
Geniet mee van de unieke sfeer in en rond onze nostalgische woonwagens. Wij komen naar je toe of verrassen je graag in onze eigen locatie “De Schuur” op Fort 3 te Borsbeek.

Adres: Frans Beirenslaan 2A, 2150 Borsbeek
Telefoonnummer: +32(0)486/75 68 31
Stad: Borsbeek
Route: Frans Beirenslaan 2A
Postcode: 2150



op zoek naar gerelateerd: Borsbeek loopt, Zomerbar Borsbeek, Kindertheater op school, Feestzaal Borsbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Jacobskerk Sint-Jacobskerk 6 km Rustige huiselijke vieringen.
Recensies
Gezellige locatie en superleuk ingericht. Enige wat voor mij als grote mens wat minder was was de kleine wc's.
Moet je ooit eens langs gaan met de kids. Of nog beter als verwonderde ouder. Enkel op zondag open in de zomer
Wat een fijne locatie voor een feestje. Heeft leuke concepten
Lekker gezellig met een vriendelijke bediening. Jammer dat het alleen zondag geopend is.
Wat een TOPLOCATIE is dit zeg?! Afgelopen week mocht ik er als cateraar voor de eerste keer gaan koken. Alles klopt hier gewoon, van drinks, aankleding tot bediening : Hopelijk tot zéér snel!
Toffe zomerbar zonder pretentie. De bediening laat wel wat te wensen over maar is vriendelijk. Jonge mensen zonder ervaring die soms wat rondlopen als een kieken zonder kop maar het is hun vergeven na de zomer zullen ze de ervaring wel hebben
Het evenement staat en valt met het aantal mensen die het evenement bezoeken. Weinig volk = nauwelijks sfeer, veel volk = plezant. Beperkte drankkaart, met toch een aantal speciallekes. Toegankelijkheid: buiten redelijk ok, stevige drempel om binnen te geraken, drank bestellen kan je vergeten. Het is een tof plaatselijk initiatief, waar het fijn verblijven is als je er passeert. Maar om er nu speciaal een dorp voor om te rijden...
Mooie locatie. Perfect om met kinderen heen te gaan. Aangenaam gezellig, zeker als ge buiten kunt zitten. Witte wijn is ok. Het bier "Robiano" stelt teleur, zeker voor €4. Jammer geen trappisten.
Gezellige zomerbar voor jong en oud. Ook Ideaal om met kleine kinderen te doen, er zijn speeltuigen en veel andere activiteiten voorzien voor de kids terwijl de ouders kunnen genieten van een drankje in de zon.
Gezelligste zomerbar van de omstreken. Zo gauw ze betaling met kaart of payconic accepteren komt er een sterretje bij :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid