facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alleenreizenden 50 plus

Alleenreizenden 50 plus

Info

Bent u alleenstaande, 50 plus en reist u graag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Geschiedenis

U bent 50-plusser, alleenstaand en u reist graag? Maar u doet dit liever niet alleen?

Op reis met gelijkgestemden:
Wij organiseren Nederlandstalige begeleide groepsreizen exclusief voor alleenstaanden of mensen die zonder partner reizen in de leeftijdscategorie 50+.

Wat u ook verkiest, u kan reizen in een ongedwongen sfeer naar bestemmingen overal ter wereld.

Wij zoeken de ideale reis(partners): Hoe gaan we te werk?
- Wij bieden groepsreizen exclusief voor alleenstaanden aan, maar ook reizen, aansluitend bij een andere groep. Daardoor wordt ons aanbod nog uitgebreider. Wij geven bij boeking de garantie dat u niet de enige alleenreizende bent.
- Zowel voor citytrips, culturele rondreizen dichtbij of verweg, als voor strandvakanties, cruises en zoveel meer, kunt u bij ons terrecht.
- Wij zoeken met plezier een kamergeno(o)t(e) voor u. Dan betaalt u geen singletoeslag, die voor groote of verre reizen soms hoog kan liggen. Hebt u toch liever een eenpersoonskamer, dan streven we naar een zo laag mogelijke singletoeslag.
- Alle reizen en de laatste updates staan steeds online op www.alleenreizenden.be.

Reist u mee? Of wenst u meer informatie?
Bel naar 09 395 06 06 of stuur een mailtje naar [email protected].

Adres: Slagmanstraat 23, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 003293950606
Stad: Lochristi
Route: Slagmanstraat 23
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: reizen 60-plussers, Single reizen 50 plus België, TUI 55 plus reizen, Goedkope single reizen 50, Single reizen 50 plus TUI, Groepsreizen 50 plus, Jempi Reizen, Groepsreizen voor alleenstaanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jempi Reizen Jempi Reizen 0 meter Zeer vriendelijk personeel en zaakvoerder, altijd meedenkend met de klant, en goed op...
begonia reizen begonia reizen 2 km vriendelijke en rustige uitleg ,geen probleem om meerdere vragen te stellen
Travelexpert An Travelexpert An 3 km Ik heb echt een fantastische reis gehad, super originele bestemming en prachtige loca...
Recensies
Net terug van een heerlijk weekje Isla Canela. Het gezelschap was uitsluitend vrouwelijk maar dat kon de pret niet drukken, integendeel, enkele fijne dames ontmoet. Je vertrekt alleen en komt terug met vriendinnen.
Als alleenstaande of alleenreizende is dit de ideale formule. Net terug van een fantastische reis naar Dubai. De reisleidster en plaatselijke gids waren top. Was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer !
prima verblijf in Mallorca, super hotel, super gezelschap en super begeleiding , voor herhaling vatbaar
Reisprogramma komt absoluut niet overeen met wat je krijgt. Oppassen als je deze reis boekt, zonder binnenlandse vlucht. Je zit de helft van je vakantie gewoon op de bus :-
Ik heb een fantastische reis gehad in Chalkidiki - Griekenland. Sommige puntjes zijn vatbaar voor verbetering maar de toffe medereizigers en begeleidster Ilse maakten alles goed. Veel gelachten en genoten en leuke mensen leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar !
Valencia zeer mooi al de geplande excursies zeer goed geregeld prima de plaatselijke gids Eric geeft zeer veel. Uitleg en beantwoord al je vragen prima en neemt zijn tijd Fabienne ook alles stipt geregeld en was ook altijd beschikbaar tof tot volgende keer naar Madeira
Wat moe maar heel voldaan na deze mooie kennismaking met de Alentejo en Algarve in Portugal. Wat een mooie natuur en cultuur. Heel netjes overigens en prachtig weer. Geslaagd dus!
Geen moment verveeld, geen verplichtingen maar toch de voordelen van in groep te zijn met persoonlijke en correcte reisbegeleiding.
Goede reisorganisatie, gevarieerd aanbod, begeleiding ook zeer goed. Drie keer meegeweest en er komt beslist een 4de.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid