facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alle Gebeure wedding planning & styling

Alle Gebeure wedding planning & styling

Info

Gepassioneerde weddingplanner/weddingstylist die jullie luxury fine art huwelijk werkelijkheid laat worden!

Geschiedenis

Ik ben Davy Achten, zaakvoerder en initiatiefnemer achter “Alle Gebeure wedding & event planner”. Als professioneel weddingplanner ben ik gespecialiseerd in het organiseren en stylen van gepersonaliseerde huwelijken. Om deze huwelijken optimaal te laten slagen werk ik samen met een divers scala aan professionele huwelijksleveranciers. Ik volg ook steeds de nieuwste trends op in de huwelijkswereld door het volgen van seminaries en workshops in binnen- en buitenland.

Ik werk heel graag met bruidsparen die houden van een gepersonaliseerd huwelijk tot in detail uitgewerkt, waarbij ze op de huwelijksdag zorgeloos kunnen genieten te samen met hun gasten.

Mijn werk werd reeds gepubliceerd op volgende wedding blogs: The Perfect Wedding (NL) en in print: Bruid & Bruidegom (BE)

Adres: Kerkkouterstraat 33 bus 0102, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: 32497315306
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Kerkkouterstraat 33 bus 0102
Postcode: 9520



op zoek naar gerelateerd: Achten Davy, Wedding planner, Wedding planner prijs, Weddingplanner België, Wedding styling, Weddingplanner Gent, Absolutely Fabulous Weddings, Destination Wedding planner
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid