facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALL IN ONE Systems

"All In One Systems is uw leverancier voor desktops, workstations, notebooks en servers . Zowel particulieren, zelfstandigen, KMO's en scholen kunnen rekenen op onze professionele kennis en advies. Samenwerken met All In One Systems is meer dan alleen het aanschaffen van onze producten, u heeft steeds ons professioneel advies en flexibele service ter beschikking. Zo staan wij u steeds persoonlijk te woord bij al u vragen."
Adres: Sint - Kwintensberg 65/A , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 09 324 46 12
Stad: Gent
Route: Sint - Kwintensberg 65/A
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: all in one systems reviews, codima, computerwinkel gent, computerwinkeltje gent, kortingscode all in one systems, computerstore gent, computerwinkel eke, all in one pc
Recensies
Snel en vriendelijk geholpen in de winkel. Ik zocht een zeer specifiek onderdeel die praktisch enkel bij AIOS verkrijgbaar was.
AIOS, een aanrader! Ik heb een monitor type Dell UltraSharp U2723QE via hun webshop besteld op 13/04/22. Mijn bestelling werd twee dagen later al aan huis 2018 Antwerpen geleverd door GLS op 15/04, te volgen via tracking code. Ik moet toegeven dat ik vooraf aarzelde om bij AIOS te bestellen omdat ik de winkel niet kende. Vermits de monitor bij hen scherp geprijsd was aan € 719,90 - de laagste prijs volgens Tweakers op dat moment en hij elders nog heel moeilijk verkrijgbaar was, heb ik het er toch op gewaagd om het laatste exemplaar uit de voorraad van AIOS te bestellen. Naar mijn oordeel verliep het bestellen heel vlot en correct. Ook was ik heel tevreden met de snelle levering. Ik ben bijzonder blij dat ik mijn exemplaar heb kunnen bemachtigen via AIOS en ben hen er erg dankbaar voor. Eersteklas service en prima monitor trouwens terug in voorraad! Christophe 29/04/2022
Hele goede service! Op het laatste moment heb ik een videokaart gekocht, wat blijkbaar al uitverkocht was. Ze hebben netjes contact met mij opgezocht en hebben mij de mogelijkheid gegeven om een andere videokaart te geven van dezelfde serie dat 30 euro goedkoper was. 30 euro was netjes teruggeboekt en ik kreeg op de post het product snel en netjes afgeleverd vanuit België naar Nederland!
Bij een herstel noteren ze duidelijk wat het probleem is. Ze bieden ook duidelijke oplossingen op maat van de klant. Zo vroeg ik of het mogelijk is om windows 10 te installeren obv een windows 7 key, wat mogelijk was sommige winkels zouden je proberen een volledig nieuw windows pakket aan te smeren. Het is een zeer mooie winkel in de buurt van de makro en je merkt snel dat ze bekwaam personeel hebben. Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar ik begrijp ook dat ICT een knelpunt beroep is, wat zich ook reflecteert in de prijs. Echt duur zijn ze trouwens ook niet... Ik ben zeker een tevreden klant die zal terugkeren!
Super tevreden over dit bedrijf! Ik belde gisteren, vrijdag in de ochtend voor advies en om te zien of deze firma mij kon helpen met 4 HP elitebook 850 G7. Ze hebben de laptops niet alleen snel aangeleverd maar ook omgebouwd naar een hogere RAM geheugen. De dag zelf mocht ik nog om de laptops, wat een service en voor de prijs moest ik het ook al zeker niet laten. Zeer aangenaam verrast door Aios en de mensen die er werken. Speciaal bedankje aan Bram en Team in Eke. Mij zien ze hier nog terug!
Wat een verschrikkelijke service. Ik bestel een scherm van Samsung 92,- en krijg hem binnen. Het moment dat we hem uit de doos halen is er al schade zichtbaar. Heel voorzichtig geïnstalleerd, met piepschuim en al eruit gehaald. Contact opgenomen met de winkel zelf, heen en weer gemaild en mij werd vertelt dat ik als ik mijn kapotte scherm terug stuur, ik een nieuwe zou krijgen. Nou, dat dus gedaan. Vervolgens zelf achteraan moeten bellen of ze hem binnen hebben gekregen, en te horen krijgen dat ik geen nieuwe kan krijgen aangezien de beschadiging volgens hun door mij is gebeurd, terwijl ik het scherm misschien wel een kwartier uit de doos heb gehad. Echt slechte service. Ga hier nooit meer wat bestellen en ik raad u aan hetzelfde te doen. UPDATE: Na een tweede mail en een telefoontje gepleegd door mijn vader werd er geluisterd en werd mijn monitor toch opgestuurd naar Samsung voor reparatie. Na ongeveer een maand heb ik hem weer terug.
Super Shop! Had gisteren een RTX3080 kaart besteld en vandaag binnen, SUPER levertijd! En de kaart doet het prima momenteel en aan gezien de videokaart crisis, heb ik een mooie prijs voor betaald.
Als ik mail duurt het enkele weken voor ik reactie heb, de suggesties in deze mails zijn compleet niet van toepassing en de medewerkers lijken elkaar tegen te spreken, mijn huidige mail voor verheldering wordt al 2 weken niet beantwoordt. Zo is de garantie er wel vanaf voor ik mijn kapotte product kan omwisselen. De medewerkers zijn hartstikke netjes en de levering was ok, maar qua service is het echt ver onder de maat wat mij betreft.
Heb hier wat onderdelen voor mijn pc besteld en kreeg meteen te horen dat een onderdeel pas over een maand zou binnenkomen. Met 1 mailtje hebben ze dit onderdeel geannuleerd en binnen 3 dagen geld terug gestort. Simpelweg top.
Zeer positieve ervaring! Ik had de pc case binnen 24 uur thuis op de mat staan. Case is geheel volgens beschrijving en vermelde info. Ook was dit 1 van de enige sites waar mijn blijkbaar schaarse case te bestellen was. Vanuit Nederland dus een snelle optie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid