facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor All Dogfood Shop = Jest and Pets

All Dogfood Shop = Jest and Pets

Info

Dierenspeciaalzaak voor kleine huisdieren, honden en katten.
Open elke eerste zondag van de maand.



"Jest & Pets is een grote winkel in de dierenvoeding en benodigdheden in zijn sector met ruim 1000m². Ons gigantisch assortiment is nagenoeg allemaal compleet op voorraad. Wij zorgen enkel en alleen van de meest hoogwaardige producten. Verkoop natuurlijke voeding voor honden Vers vlees, brokken, gestoomde voeding en snacks.Eveneens voor de Kat,Vogel, knaagdiere, visse en ongedierte bestrijding een ruim aanbod ter beschikking.Voor vragen en/of informatie over de producten kunt u contact met ons opnemen.Wij geven ook puppycursus en priveles voor oudere honden.Wij hebben een eigen slijpdienst van scharen en scheerkoppen voor hondenkapsalons, vee scheerders, particulieren,... ."
Adres: Mechelsesteenweg 360, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015550543
Stad: Bonheiden
Route: Mechelsesteenweg 360
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: Dierenzaak Bonheiden, Jest and Pets hondenkapsalon, Dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver, Cats and Dogs, Tom en Co, Dierenwinkel Lier, Dierenspeciaalzaak, Maxi Zoo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JEST & PETS JEST & PETS 0 meter Leer de kunst van communicatie
Recensies
Heel onbeleefde medewerker Stephan die klanten vooroordelen en zonder enige vriendelijkheid behandelt! Bij het oprijden van hun oprit viel onze oldtimer in pan, waardoor we onze auto niet tussen de lijnen die trouwens amper zichtbaar zijn konden parkeren, daar mensen zonder hinder op en af de parking konden en we ook wisten wat het probleem was aan de wagen en dus ook uit ervaring weten dat deze na enkele minuten weer zou starten, zijn we de winkel binnen gegaan om de nodige zaken te kopen. Na 10min lachen met een vrouwelijke medewerkster een heel lieve dame, die ook weet dat ik al jaren daar kom stonden we af te rekenen aan de kassa en wouden we zelfs nog een penning laten graveren voor aan de halsband van onze kat, wanneer plots een mannelijke collega Stephan genaamd, ons uitscheld voor asociaal gedrag omdat de wagen niet tussen de lijnen stond geparkeerd. I.p.v. even vriendelijk en begripvol te luisteren wanneer we wilden uitleggen dat onze wagen in pan was gevallen bij het oprijden van de oprit, begon hij meteen te dreigen dat we binnen de zoveel seconden van de parking moesten gaan en begon hij nog meer stoere asociale praat te tegenover onsterfelijk vertonen wat zijn vrouwelijke collega allesbehalve correct vond en zich excuseerde voor haar collega zijn gedrag meerdere malen. Nog voor we buiten waren en dus ook onze artikelen niet meer wouden kopen begon hij nog te bellen naar de politie ?????????????????? Ik denk dat meneer eerder asociaal gedrag vertoont, aangezien hij vanaf de tweede zin aan het dreigen was en zonder weten wat er effectief aan de hand was met de wagen, toch bleef gefrustreerd macho gedrag vertonen?????!!!!!!! Heel spijtig als je al zeker 10j regelmatig voor inkopen doet en ze je nog niet eens de kans geven om uit te leggen hoe of wat en je meteen asociaal en onvriendelijk behandelen?!!!
Persoonlijk begeleiding. Goede service en vriendelijke mensen. Veel keuze voor alle huis dieren.
Vlug katten eten gehaald rap bediend
Grote winkel met heel veel keuze in zowel voeding,als speelgoed,als verzorgingsproducten ,als snacks enz. Ook een ruime parking voor de deur.
Ideaal om snel te shoppen als je iets nodig hebt en het personeel is zeer vriendelijk.
Je vind er alles voor je hond!
Er is alles te vinden wat ik nodig heb voor mijn kat en zoveel meer!
Is ook wel een plaats waar ze veel hebben
Toffe mensen hele toffe en vriendelijke bediening en advies
Vriendelijke bediening klantenservice via klantenkaart werkt goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid