facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AlkinA

AlkinA

Info

AlkinA (Alumni kinesitherapie Antwerpen), opgericht in 2004, is de alumnivereniging van de masteropleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.

Geschiedenis

Met enige trots mogen wij de start van de AlkinA facebookpagina aankondigen! AlkinA is de alumnivereniging voor de afgestudeerde kinesitherapeuten van de ondertussen verschillende opleidingen kinesitherapie (o.a. Hogeschool Antwerpen, Artesis Hogeschool Antwerpen en nu de Universiteit Antwerpen). Elk jaar komen er weer tientallen ‘nieuwe’ oud-studenten bij. Deze jonge snaken worden, zoals alle alumni, automatisch en gratis lid van de alumnivereniging kinesitherapie, AlkinA.

De alumniwerking bestaat al enkele jaren en je hebt waarschijnlijk al van ons gehoord.
Op deze facebookpagina, trachten we jullie op de hoogte te houden van komende bijscholingen, congressen/symposia, belangrijk nieuws m.b.t. het beroep kinesitherapeut, fotomateriaal (vb. van proclamaties), interviews etc. We verkennen ook de mogelijkheid tot het plaatsen van vacatures voor en door kinesitherapeuten.

Filip Struyf
Voorzitter AlkinA

Adres: universiteitsplein 1, Wilrijk
Stad: Wilrijk
Route: universiteitsplein 1


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barvizart Barvizart 1 km Toffe plaats waar jongeren kunst ten volle kunnen beleven, of gewoon komen chillen. H...
Obsidian Thieves Obsidian Thieves 3 km Obsidian Thieves is a young and upcoming eSports organisation located in Belgium.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid