facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alice Lingerie

Alice Lingerie

Info

De lingerie speciaalzaak waar jong en oud, klassiek of modern, hun keuze vinden.



"Alice Lingerie biedt u een ruim assortiment lingerie, nachtkleding en badmode. Wij hebben de grootste merken in ons aanbod en beschikken over een grote voorraad in alle cupmaten, van A tot I. Daarnaast staan we garant voor de juiste styling die je garderobe 100% compleet maakt. Kortom, bij ons vindt elke dame- jong of oud, klassiek of modern, sportief of sexy -de perfect passende lingerie."
Adres: Basiliekstraat 95, 1500 Halle
Telefoonnummer: 023181120
Stad: Halle
Route: Basiliekstraat 95
Postcode: 1500


Recensies
Zeer vriendelijk en behulpzame dame. Ook al was het druk in de winkel, ze neemt de tijd om elke klant goed te helpen
Super goed advies bij het kiezen van lingerie. Ook een grote variatie aan artikelen. De verkoopster is zo vriendelijk. Het is elke keer met plezier dat ik er naartoe ga en ik kom met een ongelofelijk grote glimlach naar buiten. Dank u voor de goede zorgen! Als je opzoek bent naar goed advies en kwaliteitsvolle lingerie, is er maar 1 adres: Alice Lingerie!!
Super vriendelijke bediening!! Bekijken echt wat jou past, super blij mee en ook heel prijselijk! Topp!!
Heel vriendelijk ontvangst. Ze helpen je de juiste maat en pasvorm te vinden. Daarnaast geven ze je een goede uitleg, advies en helpen waar nodig. Je kan ook bestellingen plaatsen indien een artikel niet aanwezig is in de winkel. Je betaalt voor de kwaliteit van het artikel en hun service.
het is een mooie lingerie winkel.al 3de generatie .eigen herstel dienstvriendelijke dame .geeft goede uitleg over wat ze verkoopt.keuze uit verschillende merken.marie-jo,chantelle en meer.haalt genoeg gerief uit om te passen en te kiezen.prijs kwaliteit ok
Een aanrader. Dame was niet opdringerig maar heel behulpzaam. Goed advies. Helemaal fan! :
Altijd goed geholpen door Alice & haar team. Super service.
Uitstekende service! Zeer gedienstige mensen die tijd maken voor hun klanten. En die bovendien hun vak kennen. Top!
Hier kom je altijd met plezier terug. Je gaat niet buiten zonder dat je de perfecte gepaste bh aanhebt. Ik kan deze plek alleen maar aanbevelen!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Aangenaam winkeltje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid