facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alibi

Alibi

Info

Stijlvolle mode voor hem en haar. Comfortabele casual, work en evening wear. Plus de mooiste accessoires. Alibi brengt modieus leven in de brouwerij!

Geschiedenis

Wist u dat:

* U 10% korting in aankoopbon ontvangt bij iedere aankoop of direct tijdens opendeurdagen
* er bij Alibi Trends meer dan 80 topmerken onder 1 dak huizen
* wij steeds de grootste keuze hebben zowel klassiek als trendy en dit in alle prijsklassen
* retouches zijn steeds gratis (behalve solden) en worden zo snel mogelijk uitgevoerd in eigen atelier
* onze retoucheuses graag advies geven bij moeilijke retouches
* onze collectie wekelijks met nieuwe thema's aangevuld wordt
* wij open zijn op zondagvoormiddag (behalve in juli en augustus)



"Wist u dat:* U 10% korting in aankoopbon ontvangt bij iedere aankoop of direct tijdens opendeurdagen* er bij Alibi Trends meer dan 90 topmerken onder 1 dak huizen voor hem en haar* wij steeds de grootste keuze hebben zowel klassiek als trendy en dit in alle prijsklassen* retouches zijn steeds GRATISbehalve solden en worden zo snel als mogelijk uitgevoerd in eigen atelier* onze retoucheuses graag advies geven bij moeilijke retouches* onze collectie wekelijks met nieuwe thema's aangevuld wordt* wij open zijn op zondagvoormiddag behalve in juni, juli en augustus* wij al meer als 25 jaar ervaring hebben in de mode-sector* U gebruik kan maken van onze ruime parking voor en naast onze zaak"
Adres: Staatsbaan 25, 9991 Adegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050 71 15 90
Stad: Adegem
Route: Staatsbaan 25
Postcode: 9991


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: alibi betekenis, alibi maldegem modeshow, alibi maldegem merken, alibi film, alibi trends openingstijden, alibi outlet store, alibi trends facebook, modeshow alibi
Recensies
Een prachtig, uitgebreid assortiment aan modieuze, kwaliteitsvolle kledij voor hem en haar. Een vriendelijk, hulpvaardig team medewerkers waarvoor geen vraag te veel is. Gewoon een topper in zijn soort!
Heerlijk winkelen tussen al hun mooie merken. Het personeel doet ook echt veel moeite om de gepaste kledij te vinden en je zo verder te helpen en dit op een heel vriendelijke manier… aanrader!
Een prachtige winkel met ruime keuze! Ik word elke keer opnieuw heel vriendelijk geholpen! De kleren worden professioneel ingelegd in het bijhorende naaiatelier. Ik kom terug!
Zeer groot aanbod, duurdere prijsklasse wel. Vriendelijk personeel. De verlichting en belichting is verschrikkelijk. Te fel, fout licht, slechte inval ook, recht in je gezicht, waardoor je kledij niet goed in de werkelijkheid kan beoordelen. De kleuren enzo, of iets jou flatteert of niet. En dan op bepaalde plaatsen in de winkel is het vrij donker. Kan een upgrade en herinrichting zeker gebruiken. De foute verlicht is voor mij een reden om niet terug te keren.
Aangenaam winkelen bij Alibi! Zeer ruime keuze, mooie collecties, erg vriendelijk en behulpzaam personeel!
Excellente dienstverlening, eerlijk en zeer behulpzaam. Goed advies en duidelijke aanpak. Afgelopen maand een modern pak en tuxedo voor trouw gekocht. Ik vond er mijn stijl en de juiste maten. Passen en aanpassen met kennis van zaken. Zeker aan te bevelen!
Mooie verzorgde winkel met ruim aanbod aan kwalitatieve kleding!
Nette, ruime winkel met heel erg vriendelijk personeel !
Vriendelijke ontvangst en nuttige info van medewerker zonder opdringen te zijn. Veel keuze. Goede kwaliteit aan aanvaardbare prijzen. Aanpassen van de kledij komt in orde op korte tijd, volgens afspraak en zonder meerkost.
Mooie winkel,en enorme keuze.. .Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid