facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ali's eethuis

Ali's eethuis
Adres: Kerkstraat, 2870 Ruisbroek, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 034345827
Stad: Ruisbroek
Route: Kerkstraat
Postcode: 2870



op zoek naar gerelateerd: Ali's Eethuis Ruisbroek telefoonnummer, Pizza Puurs
Recensies
Altijd tevreden geweest maar laatste 5 keer dat we besteld hebben. Kregen we elke keer de verkeerde bestelling toe. Als we vroegen voor iets extra op of af de pizza werdt dit nooit gedaan. Jammer dat we dit de laatste tijd zo vaak voor hebben na nooit problemen te hebben gehad.
Ik had eten besteld voor me familie, Eten is verbrandt, lang laten wachten, inme eten geen saus gedaan, teleurgesteld
Het eten is koud aangekomen na meer dan 2u! Ondanks dat we niet ver van het restaurant wonen +- 3km. De pizza was ook aangebrand dus helemaal niet smakelijk. Wanneer we belden waren ze onderweg, dan heeft het nog 20min geduurd voor deze korte afstand.
Duurde anderhalf uur om te leveren. Pizza's waren koud, 1 verkeerde pizza en er zat een stuk plastic in. Ik raad dit zeker niet aan!
Zeer vriendelijke bediening, lekkere kebab, meer moet dat niet zijn.
Na 1u30 wachten kwam het 45min later dan voorzien aan de deur...natuurlijk ijskoud en niet meer eetbaar...30€ recht in de vuilnisbak...spijtig...waren altijd klant maar nu nooit meer.
2 maal kapsolon besteld. al een uur wachten vanaf moment besteld 19:45 leveren 20:15 geleverd 30 min telaat Eten was warm maar stel me toch enkele vragen, er waren geen groenten bij wat vrij raar is voor een kapsalon naar mijn mening dit was als optie voor telkens 0,70 cent per groente ook was er een klein potje saus bij wat het gerecht niet echt tegemoet kwam naar hoeveelheid ben dan maar in mijn koelkast gedoken naar extra saus. Als extra was er de optie frieten in het gerecht verwerken wat in de meeste zaken een standart is, hier betaalde we extra voor wat opzich geen probleem is maar wel als dit dievriesfrieten uit de winkel zijn...grote teleurstelling deze waren taai en heel "zompig" Dus als je gewoon kapsalon besteld zonder extra's krijg je een bakje vlees met kaas over. Voor elk supliment betaal je dan ook 0,70 cent bij wat het een vrij duur bakje vlees maakt. Niet erg tevreden.
Vind het vrij goed. Enkel een groot minpuntje is saus apart en niet op de pita? Frieten apart en niet op de pita ? Deze 2 zaken of op zen minst toch de saus hoort toch tussen een broodje niet apart dat je zelf moet opdoen….
Om 18:24 een bestelling geplaatst, wachttijd werd bevestigd op 45 minuten. Om 19:45 nog steeds niets. Dus hebben we gebeld en ze waren bezig met de bestelling, om 20:08 nog eens gebeld en de bestelling was nog steeds niet klaar. Als we dan vroegen om te annuleren en dergelijke ging ze net vertrekken. Uiteindelijk het eten gekregen om 20:20. Een nieuwe bestelling stond al klaar om te bestellen ergens anders. En die was bijna 10 euro goedkoper. Voor hetzelfde... Aan de telefoon waren ze wel vriendelijk, en de bezorger heeft ook zich verontschuldigd. Het eten was wel lekker, niets op aan te merken maar waarschijnlijk geen bestelling meer van ons.
Op tijd geleverd,bericht op mijn gsm klopte,voor de 2de maal besteld bij ali. Lekkere calzone,nu was het een andere pizza. Het was warm. 1 opmerking,gelieve een pepertje achter de pizza te plaatsen Of te schrijven licht pikant. Voor mij was het geen probleem,ik mag alles.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ali's eethuis met het openbaar vervoer


Ruisbroek Oud-Gemeentehuis 290 meter
252
253
254
257
Ruisbroek Oud-Gemeentehuis 290 meter
938
Ruisbroek Oud-Gemeentehuis 300 meter
252
253
254
257
Ruisbroek Oud-Gemeentehuis 300 meter
938
Ruisbroek Beemdstraat 440 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid