facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Algrozo BVBA

Algrozo BVBA

Info

Hét aanspreekpunt voor uw complete omgevingsaanleg!

Wij bieden een totaalservice in grond-, afbraak- en rioleringswerken.



"Algrozo door overname van Gilbert Vanharen zij we uitgegroeid tot een totaalspecialist van grondwerken, aanleg en onderhoud van sportterrein, gazonaanleg of het inzaaien van paardenweides."
Adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1114, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089865708
Stad: Bree
Route: Industrieterrein Kanaal-Noord 1114
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Voetbalveld inzaaien, Onderhoud voetbalterreinen, Verticuteren voetbalveld, Gazon aanleggen Limburg
Recensies
Landbouw & effectieve aandacht voor biodiversiteit,.. het kan, het is!!! Wij waren al wachtend tijdens de afhandeling van een fietsongeval getuige van een mooi bio - diversiteitsvoorbeeld. Mooi, jullie borders!!
Berijdwillige gastheer ," Ivo, iemand die luisterd en mee naar mogelijkheden zoekt, naar wens van de eventuele klant, bekwame vakman met de leuze " voor alles is ef een oplossing ten behoeve van de klant"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid