facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Algemene Slotenmakerij Sanders

Algemene Slotenmakerij Sanders

Info

Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van mechanische en elektrische sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Geschiedenis

Slotenmakerij Sanders staat nog steeds voor snelheid en kwaliteit
Sloten openen (zonder schade!), plaatsen en herstellen is onze specialiteit sinds jaar en dag.
Mechanische beveiliging kent voor ons geen geheimen.
Wij analiseren uw situatie en geven u een gepast en vrijblijvend advies omtrent verbetering van bestaand sluitwerk van uw woonst.
Uiteraard kunt u ook steeds bij ons in de zaak terecht voor het bijmaken van allerhande sleutels.
Ook voor gepantserde deuren bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren en plaatsen Mecop-veiligheidsdeuren. Degelijke en hoogstaande kwaliteit,gefabriceerd in België.



"Gevestigd in het hartje van Knokke-Heist, kan u in onze winkel terecht voor het bijmaken van al uw sleutels en sloten.Ook voor afstandsbediening bent u hier aan het juiste adres.Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en betrouwbare merken, zoals DOM, EVVA, LITTO, ..."
Adres: Lippenslaan 197, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 050 60 78 01
Stad: Knokke
Route: Lippenslaan 197
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Slotenmaker Knokke-Heist, Slotenmaker Heist, Sleutels bijmaken Knokke, Slotenmaker Brugge, Lock it Knokke, Kluis Knokke, Slotenmaker Coppens Knokke, Slotenmaker Blankenberge
Recensies
Heel onvriendelijk! Mijn drie punt slot ging niet meer open. Ik stond binnen, en mijn man en kind buiten, en wij konden de deur niet meer openen. Sanders had 5 jaar geleden het slot geïnstalleerd. Ik belde op om hulp en mevrouw was echt onvriendelijk "dat is toch mijn probleem niet dat haren kleine buiten staat" zei ze tegen haar man! Hij was vriendelijker maar zei dat hij niet kon helpen. "Mijn technieker die dat heeft geïnstalleerd is weg en het probleem is niet met het slot" zei hij zonder het te zien. Hij probeerde mij niet te helpen iemand anders te vinden.... Niet aan te raden. Lock-It zijn 1000 keer vriendelijker en behulpzaamer.
Sleutels laten bijmaken .vlotte en vriendelijke bediening.
geen nette bediening. Toen de persoon hoorde dat ik van nederland kwam steeg volgens mij de prijs van het kopieren van een lips sleutel naar €9.00 p.st. Bij de schoenmaker een straat verder moest ik €.4.55 betalen. Dit voelde alsof ik werd opgelicht.
Dishonest - Unreliable - Untrustworthy. Bought a lock and was told I can return it back without any problem if it does not suit me, came back the following day and could not return it. NOT A MAN OF HIS WORD. REACTIE KLANT op REACTIE VAN EIGENAAR. U had mij klaar en duidelijk gemaakt dat ik de slot kan teruggeven als het mij niet past of aanstaat. Ik heb u geloofd op U woord wat een grote fout was gezien je niet eerlijk bent geweest met wat je beloofd had. Ik heb U dezelfde dag nog gebeld van de aankoop omstreeks 17U om te laten weten dat ik de slot wou teruggeven na dat ik in de winkel nog ben gepasseerd U had nog tijd de leverancier te verwittigen in Leuven om de aanvraag van bijkomende sleutels te annuleren maar zo een minimum SERVICE kon U zelfs niet doen. Omdat U dik wou verdienen en trouwens ZELFS dan nog dat u bijkomende sleutels hebt aangevraagd kan U alles terugnemen en mij tenminste 149 EUR van de slot terugbetalen als je een gentleman zou geweest zijn en je woord had gehouden. Nog meer, dan kan je opnieuw een nieuw slot gaan verkopen met 6 sleutels ipv 3 wat geen enkel probleem moet zijn! Maar neen jullie zijn GEEN EERLIJKE MENSEN en hebben mij gewoonweg bedrogen en ik heb jullie geloofd en op jullie woord genomen. En ja in het begin wou ik de beste slot, maar nadien heb ik in de Brico gezien dat ABUS voor 40 euro ook goede sloten aanbied en dan heb ik besloten dat dit ook genoeg goed is, maar heb dit nog niet gekocht tot ik eerst bij jullie de slot wou teruggeven maar NEEN, spijtig genoeg had ik jullie geloofd dat ik als het mij niet aanstaat dat ik het nog gerust kan teruggeven wat een grove leugen was. Gewoon bedrog om mij te forceren te nemen wanneer ik het niet meer wens en zoals het was afgesproken dat het mocht teruggegeven worden binnen de dag. NOG GELUK DAT ER in de ZOUTELAAN een eerlijke slotenmaker is. EN WAT VOOR EEN FLAUWEKUL dat u meer tijd aan mij besteed had tijdens jullie middagpauze, nochtans hadden jullie MIJ NIETS laten weten terwijl ik in de winkel was maar voor 450 EUR geincasseerd terwijl je andere sleutels hebt bijgemaakt voor mij dus waarschijnlijk was het dan WEL VOOR IN JULLIE EIGEN INTERESSE om NIET ZO SNEL TE GAAN ETENService: Beveiligingssloten voor deuren
Huisdeursleutel laten maken maar werkte niet, heb moeten inbreken in eigen woning via brandladder. Heel onvriendelijke reactie, "is mijn schuld niet". Natuurlijk niet, het is mijn schuld dat de sleutel die hij gemaakt heeft nier werkt. pfff af te raden.
Heel snel ter plaatse, slot professioneel geopend en hersteld. Prijs/kwaliteit zeer correct. Nog 1000 maal bedankt voor de snelle hulp!
Ik had mezelf buitengesloten. Er was heel snel iemand ter plaatse. Super vriendelijke en kwalitatieve service.
Ik moest 2 sleutels kopiëren en stond maar 5min binnen. Zeer vriendelijk.
Snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid