facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Algemene dakwerken Kiekens P & ZN BVBA

Info

Hellende daken, Platte daken. Isolatie, Zinkwerken, koepels, dakgoten

Geschiedenis

Welkom bij Algemene dakwerken Kiekens P & ZN BVBA uit Nieuwerkerken (Aalst). Ons dakdekkersbedrijf richt zich op allerhande dakwerkzaamheden, zoals de renovatie van daken en dakgebinten, het plaatsen van gevelbekleding en dakbedekking uit diverse soorten materialen, het ontmossen, reinigen en herschilderen van dakbedekkingen, andere schoonmaak- en onderhoudswerken, het plaatsen van dakisolatie, van dakkoepels en -vensters, van dakgoten en regenafvoerbuizen, en het uitvoeren van lood-, koper- en zinkwerken.

Wij zetten diverse soorten dakbedekking in om een dak af te leveren dat precies past bij uw eigen smaak en de stijl van uw pand of woning. U kunt onder andere kiezen uit dakpannen, leistenen, koper, zink, roofing van Derbigum en Rhepanol voor platte daken, en sidings als gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar een degelijke dakwerker met professionele medewerkers, die zich inzetten om een waterdichte oplossing voor uw dak of gevel te leveren, neem dan zeker contact op met Kiekens P & ZN. Samen met de deskundige projectrealisaties van zaakvoerder Patrick die we kwalitatief kunnen verwezenlijken. Neem gerust contact op met Kiekens P & ZN voor een gratis offerte!



"Dakwerken Kiekens P & ZN is dé dakdekkersspecialist in de regio Aalst! Hellende daken of platte daken, werken aan dakgoten of dakkoepels, gevelbekleding met leien of sidings, we doen het allemaal. We renoveren en isoleren alle hellende daken en plaatsen Velux dakramen. We renoveren en isoleren alle platte daken en plaatsen dakkoepels. We vervangen dakgoten in zink of koper en bekleden ze met duurzaam kwaliteitsmateriaal. U vindt ons heel de regio Aalst Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Affligem, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Herzele, Lede, Liedekerke, Ninove & Sint-Lievens-Houtem! We zijn een hecht familiebedrijf met een jarenlange ervaring, werken professioneel en correct."
Adres: Keizerstraat 44, 9320 Nieuwerkerken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0475 25 82 84
Stad: Nieuwerkerken
Route: Keizerstraat 44
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dakwerken Hofstade, Leedse Dakwerken review, Roofing Aalst, RT&S daken, Dakwerker Lede, Rhepanol vs EPDM, Rhepanol EPDM, Rhepanol prijs
Recensies
Goede Communicatie en afspraken!Betrouwbare en degelijke werkaflevering!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid