facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Algemeen Kunststofbedrijf Van Wauwe BVBA

Info

Samen bouwen met Plastics!50 000 artikels voor bouw en industrie-50 jaar ervaring Velux,Skylux,Deceuninck,Tridex,...
[email protected]



"Heb je bouw of renovatieplannen? Van het eerste idee tot de oplevering: Van Wauwe denkt met je mee en zorgt voor de juiste oplossing voor al je projecten.We helpen je graag om efficiënter en duurzamer te verbouwen. Met kwalitatieve materialen die correct en volgens de regels van de kunst worden geplaatst zodat je lang kan genieten van jouw project.Dat is wat we altijd voor ogen hebben: correct en betrouwbaar advies en met oog voor mogelijke uitdagingen. Zo wordt elk project een succes."
Adres: Oude Bosuilbaan 43, 2100 Deurne
Telefoonnummer: 03 326 75 70
Stad: Deurne
Route: Oude Bosuilbaan 43
Postcode: 2100



op zoek naar gerelateerd: Catalogus Van Wauwe, Plastiek Van Wauwe webshop, Plastiek Van Wauwe catalogus, Van Wauwe Openingsuren, Plastiek Van Wauwe prijslijst, Van Wauwe Deurne, Plastiek Van Wauwe Deurne openingsuren, Van Wauwe riolering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laddermakerij Smits - Ladders Smits Laddermakerij Smits - Ladders Smits 443 meter Bij Ladders Smits kan je terecht voor al uw hoogteverplaatsingen d.m.v. allerlei soor...
M&M verhuisliften M&M verhuisliften 501 meter U kan bij M&M terecht voor verhuisliften, verhuizingen en inboedelopruiming.
Prohouse.be Prohouse.be 674 meter Zeer behulpzaam en snelle service
Head-Liner Head-Liner 1 km Jonge gemotiveerde ploeg
Assy Shoes Assy Shoes 1 km Assy Shoes Groot en kleinhandel in schoenen en textiel, Franck craeybeckxlaan 56 - 5...
Maison derrière Maison derrière 1 km Tja El Manfredo is El Manfredo he..... altijd werk tot in de puntjes afgewerkt.
Poetshulpsarah Poetshulpsarah 1 km Dienstencheques Huishoudhulp Sarah werkt met dienstencheques.
Videobert Videobert 3 km videobert.be maakt huwelijkvideo’s, bedrijfsfilms, videoclips en diverse videoreporta...
J. Van Dyck - maatwerk in natuursteen sinds 1930 J. Van Dyck - maatwerk in natuursteen sinds ... 3 km ambachtelijk maatwerk in marmer, graniet en blauwe steen
Care Care 5 km Ik werk nu 12 jaar bij Care in een farmaceutisch bedrijf en doe deze job met de dag l...
Assist Home Services Assist Home Services 5 km Vertaald door Google Klant altijd bereikbaar en op tijd aan het werk Origineel Clien...
Recensies
Slechte service. Het verkopen van hun materiaal gaat heel vlot door de verkopers, maar de naservice is verschrikkelijk! Dure regenwatertank gekocht 9 maanden geleden, problemen met de veiligheidsmodus van de pomp gehad alsook installatie van de tank. Weken tot maanden liggen bellen, mailen,... om tot een oplossing te komen, nooit een fatsoenlijk antwoord gekregen tot op de dag van vandaag! We hebben onze plan moeten trekken!
Half augustus ter plaatse zeer goede info gekregen betreffende materiaal renoveren zijkant dakkapel. Tot daar de positieve feedback. Meer dan week moeten wachten op offerte.... Bestelling onmiddellijk geplaats. Ondertussen gemaild om te informeren hoe het met bestelling staat; geen antwoord. Afgelopen vrijdag gebeld; ik zou gisteren maandag zeker telefonisch antwoord krijgen. Niets gehoord!!! 26 jaar geleden het grootste deel van ons bouwmateriaal hier gekocht. Was toen zeer goede service. Helaas kan dat vandaag niet meer gezegd worden! Dik spijt dat ons voorschot betaald is. Volgende bouwmaterialen worden elders aangekocht, zeker weten!
Suuuuper vriendelijke en vlotte service van deze prachtige familie-business, voelt als thuiskomen, zeker de met de koffie.:
Erg goed en snel geholpen. Vooraf erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Fijne winkel met groot aanbod. Zeker de moeite waard om te bezoeken voor je renovatie project. Omwille van Corona nog niet alles op stock maar kan me zelf ook niet aan doen... Kom met plezier volgende week terug.
Steeds goede informatie. Heel behulpzaam en kwalitatieve materialen
Op 09/09/21 een bestelling geplaatst in Deurne van 7 roosters van 1 m polyamide voor grondgoot en ook betaald Na een hele tijd een mail met: uw bestelling ligt klaar, maar deze blijkt dan totaal verkeerd te zijn. Kan gebeuren en nog eens alles doorgenomen. Na een hele tijd een mail met: uw bestelling ligt klaar, maar wat blijkt? Weer verkeerd..... Want er zijn nu slechts 2 polyamide roosters van 0.5 m geleverd, op de bestelbon staan ze we wel op lengtes van 1 m vermeld. Wel dan hoeft het voor mij niet meer. Mijn geld terug gevraagd en gekregen. Zijn we dan professioneel bezig? Spijtig maar denk het niet.
Grote zaak gespecialiseerd in plastic, voor professionelen en particulieren.
Afspraak gemaakt met hun specialist voor dakraam in nieuwbouw woning. Alle bouwplannen aan de specialist getoond. Zijn advies opgevolgd en alle benodigdheden aangekocht en laten plaatsen door aannemer. Na plaatsing isolatie waardes opgevraagd bij van Wauwe voor opmaak EPB attest. Dakraam bleek niet getest te zijn en is helemaal niet bedoeld voor gebruik in woning. Dakraam is waardeloos en moet opnieuw geplaatst worden. Weer eens 5000€. Eerder al mail over gestuurd, 0 reactie. Dank u wel voor uw professioneel advies van Wauwe!
Goede service en vriendelijke bediening.
Als anti-klusser hebben ze mij zeer goed geholpen. Vriendelijke verkoper die me met raad en daad heeft bijgestaan. Het ging maar om een kleine aankoop...maar zo voelde het niet. Ook met de 10 minuten die we max in de winkel mochten blijven bleef de verkoper zeer rustig en professioneel. Bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid