facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfons Burger

Alfons Burger

Info

De accenten leg ik op een gastvrije manier, focus bij het product en dit zowel op bord als in het glas.

Graag tot binnenkort!

Roland Debuyst

Geschiedenis

In de oude brasserie Van Dyck, gelegen aan de Parklaan en grenzend aan het Kerkplein van Zaventem, stelt Alfons in alle eenvoud zijn kleine broertje voor, een mooi assortiment van kwaliteitsburgers.

Het gekozen pand vergaarde in een recent verleden grote bekendheid bij de inwoners van Zaventem en was eveneens bijzonder populair.

Topchef Roland Debuyst, die ook al brasserie Mariadal en restaurant Orange in de luchthavengemeente uitbaat, opent zijn nieuwe zaak in het prachtige en goed gelegen gebouw.

Ontdek en proef een assortiment van kwaliteitsvolle gerechten. ’s Middags en ’s avonds zullen de klanten er van hamburgers kunnen smullen, in de namiddag is het restaurant een moderne tearoom met pannenkoeken, wafels en roomijs.”

ALFONS gaat al je zintuigen opwekken !



"Roland Debuyst heeft er voor gekozen om verder te gaan en jullie samen mee de « BURGERNOMIE » te laten ontdekken, het huwelijk tussen een kwaliteitsburger en lekker eten.Voor het vlees werkt hij rechtsreeks met Ierse black angus beef, met Spaanse wagyu en iberico varkens, welke Alfons voorzien van het beste van de dieren.De broodjes worden dagelijks gebakken en geleverd door onze vriend en meesterbakker Laurent Richard van La Fleur du Pain.Naast onze classics zullen wij u ook een glutenvrij burger aanbieden alsook de Viking burger.Wij bieden voor ieder wat wils, zelfs voor een drankje of een lekkere koffie ben je bij ons van harte welkom."
Adres: Parklaan 15 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 828 50 30
Stad: Zaventem
Route: Parklaan 15
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 11:30-21:00
Dinsdag: 11:30-21:00
Woensdag: 11:30-21:00
Donderdag: 11:30-22:00
Vrijdag: 11:30-22:00
Zaterdag: 11:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: alfons burger zaventem, brasserie alfons, alfons burger groot bijgaarden, be burger, alfons burger menu, alfons burger dilbeek, alfons burger groot bijgaarden groot bijgaarden, roland debuyst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quick Zavantem Quick Zavantem 274 meter
Be Burger Zaventem Be Burger Zaventem 578 meter Zeer lekker gegeten top burgers. Echter bij ons eten 2 frisdranken besteld. Deze kwam...
Nicky's kitschNfood Nicky's kitschNfood 869 meter Super lekker gegeten. Heel vriendelijke bediening. Top. Omdat het de eerste keer was ...
Recensies
2 ervaringen burger 1 & 3 - zeer goed broodje wel te hard - Black Angus vlees met aparte geur en compleet uitgedroogd, het vlees was wel zuiver - niet de beste keuze kaas, wel eens iets anders dan anders - goedkope sla uit een pakje - tomaat niet helemaal rijp waardoor geen smaak - goede verse ajuin - perfecte hoeveelheid saus - smaak geheel en kwaliteit niet ok, de burger op zich is wel een kunstwerk - friet is zeer goed perfect gezout - zeer gezellige en mooi ingerichte zaak - zeer goede snelle vriendelijke meertalige bediening - Betalen met maaltijdkaart mogelijk - Best bellen voor men hier komt
Zeer goed eten. Bijzondere burgers voor een schappelijke prijs. Bediening mag iets enthousiaster zijn.
Vriendelijke bediening, heel lekkere hamburgers en desserts. Probeer zeker ook de huisbereide limonade. De bediening helpt je graag bij het maken van je keuze.
Ooit was dit een goed hamburger restaurant. Dit is echter niet meer het geval. De bediening is 'beleefd' maar het doet blijkbaar pijn om te lachen.. We hadden het bestelde eten en drinken snel maar er was dan ook nog niet echt veel cliënteel. De hamburgers zelf waren ok. De frieten waren veel te zout dit terwijl we zelfs expliciet ZONDER zout hadden gevraagd. De slaatjes coleslaw en Green salade waren flauw en smakeloos. De chicken nuggets waren vettig en hadden weinig smaak. De laatste 2 keer waren we er gaan afhalen. Toen viel het ook tegen maar dachten we dat het door afhaalformule kwam. Niet dus.. Jammer maar helaas.. Spijtig om te zeggen maar hier zien ze ons niet meer terug.
We kwamen toe in een gezellig restaurant waar we goed ontvangen werden. Na onze bestelling door te hebben gegeven, hebben we meer als een uur en half aan het wachten geweest alvorens we ons eten hadden. Na een uur kwamen ze ons vertellen dat er geen hamburgerbroodjes meer waren. We kregen de keuze of we al dan niet hiermee akkoord gingen of niet. Het was ondertussen 21:00 en hebben nadien nog een half uur kunnen wachten. Rond 21:30 hebben we zelf de rekening gevraagd waarna ze ineens met twee bordjes aan onze tafel stonden. Wij moesten zelf door, waardoor hij vroeg of we het eten wilden meenemen. We kregen door dit voorval zogezegd 20% korting maar het eten was hierbij nog eens ondermaats en heel slecht gebakken. Wij zijn zelf ZEER teleurgesteld over hoe dit alles is aangepakt wetende dat de keten in Groot-Bijgaarden wel nog overvol zat en de mensen deftig werden bediend. Ons zien ze in ieder geval niet terug! Prijs veel te hoog voor hetgeen je krijgt. Als ook heel raar dat op een zaterdagavond drukste periode in een weekend, er maar een beperkt aantal broodjes werden voorzien.
Dit was ooit een goed burger restaurant. Tot de laatste keer ooit dat ik er ging eten. Dit is een WAARSCHUWING voor wie eraan denkt hier te komen eten. Eenvoudige bestelling 8 personen, restaurant nog niet half vol, wat fingerfood dat samen met de drank mocht komen en een paar hamburgers. Eerst was er een drankje vergeten, maar 20 minuten later, na opnieuw vragen kwam dat dan toch. Maar geen finger food. Exact één uur later, nog een eten. Ik vroeg vriendelijk aan de 'manager??" waar ons eten bleef. Hij zei zonder verpinken dat ik terug moest gaan zitten. Daarna zei hij, als het niet goed genoeg is, vertrek dan. Dat hebben we dan ook gedaan en zijn naar een andere restaurant gegaan waar we wel eten kregen. Meer dan een uur wachten op fingerfood?? En dan zo'n toon aanslaan tegen je klanten. Dat is not done. Je bent hier niet welkom als klant. We waren niet de enigen die zo lang aan het wachten waren, een andere tafel met kleine kinderen was al van voor ons aanwezig en was ook nog niet bediend. Dit is een lachertje. Ten alle koste vermijden. Er zijn genoeg andere restaurants in de regio waar je wel welkom bent.
Lekkere hamburgers en zeker de moeite om eens de zoete aardappel frietjes met kruiden te nemen. Is eens iets anders.
Vandaag getest. Lekker burger. Zeer lekker colesla.
Hamburgers zijn zeer lekker met een originele twist en leuke bijgerechten. Fijn dat je kan kiezen tussen een regular of maxi burger. De desserts zijn ook top. De bediening was geweldig, echt een duim voor de vriendelijke, behulpzame en sympathieke bediening!
Wel lekker, maar om 22u op een vrijdagavond werden we vriendelijk gevraagd om te vertrekken. Niet een resto om lang te blijven bijpraten/drinken achteraf dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid