facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfons Burger Groot Bijgaarden

Alfons Burger Groot Bijgaarden
Adres: Brusselstraat 193, 1702 Groot-Bijgaarden, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 465 45 55
Stad: Groot-Bijgaarden
Route: Brusselstraat 193
Postcode: 1702



op zoek naar gerelateerd: Alfons Burger Zaventem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Garden's 2000 By Garden's 2000 72 meter Heerlijk tussenmomentje op het terras terwijl ik aan het wachten was op mijn reisgeze...
Restaurant Michel Restaurant Michel 115 meter Gaan eten op een rustige dinsdagavond. Zeer klassevol ingericht. We begonnen met een ...
Recensies
Zeer lekker gegeten, frieten en burgers waren zeer lekker en groot. Frieten waren goede portie. Truffelmayonaise is een aanrader.Eten: 5/5
Prima eten voor een gemiddelde prijs.Eten: 5/5
Geen aanrader. Mijn vrouw had de burger met kip besteld en die was niet doorbakken, ganse stukken waren nog rauw. Toen we er een opmerking over maakten werd er ook maar slecht op gereageerd. Eerst ober wist niet hoe hij moest reageren, de baas er moeten bijhalen en toen ging er iets van de rekening gehaald worden. maar toen de rekking kwam was er niets af. Ook nog eens opmerking gemaakt aan ober die afreking bracht en die minimaliseert het voorval. Op het einde werden we nog beschuldigd van te profiteren omdat we opmerking maakten over de rekking!!! Nog nooit iets terug gestuurd en we gaan vaak uit eten.
Dikke nul met hun reservering systeem! Je moet eerst een sms krijgen dan ist pas ok! Dit is gewoon zo slecht.. gebeld het was volzet.. ik was in de buurt en was plaats vrij. Tot nooit meer.
Gezellige plaats, veel parkeergelegenheid. Obers niet altijd even vriendelijk. Men beloofd iemand te sturen om het drinken op te nemen die dan uiteindelijk 30 minuten later toekomt. Ook met het eten hebben we 45 minuten moeten wachten. De hamburgers die we uiteindelijk kregen waren van goede kwaliteit en de kwantiteit frietjes waren heel lekker.
Heel mooi interieur. Obers ook zeer vriendelijk. We begonnen met de Brussel trilogie. Daar oppassen met de onion rings. Die zijn heet en moeilijk door te bijten, dus best in stukjes snijden met je mes voor je eraan begint. Wel allemaal lekker. En dan de burger. Deze was zeer lekker maar het broodje ben ik geen fan van. Te veel graantjes waardoor het niet zo stevig is. Dit maakt het moeilijk om te eten natuurlijk. Dit was ook glutenvrij. Misschien is het een optie op ook een broodje met gluten te voorzien waardoor het steviger is?
Wie een lekkere hamburger wil eten moet zeker een bezoekje brengen aan Alfons Burger. Mooi verzorgd en vriendelijke bediening.
Hier moet je niet zijn onbeschoft personeel, bord vuil hamburger was volgens mij op de grond gevallen haren tussen. Kom er niet mensen! Hopelijk sluit deze zaak snel verdienen niet om mensen te bedienen van eten!
Aangenaam en gezellig kader! Vriendelijke ontvangst en bediening. Ruime keuze aan burgers ook veggie. Onze burgers maxi! waren superlekker, alsook de frietjes! Verhouding prijs /kwaliteit heel goed.
Lekkere burgers. Mooi interieur en zeer vriendelijke bediening. Je smaakt zeker het verschil tussen deze black angus burgers en andere hamburgers. Veel keuze in burgers en ook andere opties. Belgische frieten waren zoals ze horen lekker dik. De hoeveelheid friet saus mocht wat meer zijn voor de rest zijn de porties meer dan voldoende. Zelf als je de kleine burger neemt. Vlot bereikbaar vanaf de Brusselse ring en met parking aan de overzijde . Een aanrader als je eens iets anders wil eten dan een wegrestaurant in Groot Bijgaarden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid