facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alexandra De Smedt

Alexandra De Smedt

Info

Medische relaxatietherapie, biofeedbacktherapie en mindset



"Alexandra is de bezielster van IASO praktijk voor Embodiement en Psychotherapie.Als psychotherapeut en psychosomatoloog richt zij zich voornamelijk op het behandelen van kinderen en volwassenen met trauma, chronische pijn en psychiatrische ziektebeelden.Alexandra is teveneens de bezielster van bewustwordingsplatform Awareness.Op een laagdrempelige manier brengt zij het verhaal van bewustwording."
Adres: Dorp 68, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: +32456118744
Stad: Zoersel
Route: Dorp 68
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 14:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Psychisch Welzijn Psychisch Welzijn 5 km Hier vind je informatie over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met psychi...
Terug in je kracht Terug in je kracht 18 km Door psychotherapie terug in je kracht komen staan, is het doel van de therapie.
Recensies
Alexandra is een psychotherapeut en psychosomatoloog met een enorm brede en gefundeerde kennis, omwikkeld door zachtheid. Wanneer je bij haar bent, neemt ze de tijd en de ruimte om jou volledig als persoon te leren kennen. Moeilijke thema's gaat ze niet uit de weg, maar behandelt ze met heel veel zachtheid en op jouw eigen tempo. Ze geeft jou tips en tools mee om thuis mee aan de slag te gaan, maar het meest waardevolle in haar begeleiding is haar groot hart.
Alexandra is iemand die echt naar je verhaal luistert en actief op zoek gaat naar de juiste manier om je te helpen. Ze legt alle puzzelstukjes samen en neemt de tijd om je alles duidelijk uit te leggen. Een berichtje om even te informeren hoe het met je gaat, is haar nooit te veel. Alexandra is een warm persoon met een groot hart! Ik kan haar alleen maar aanraden!
Door een zwaar ongeval ben ik naar verschillende therapeuten geweest tot ik bij Alexandra ben terrecht gekomen. Ze is iemand die heel goed kan luisteren waardoor ze alle puzzelstukjes voor jou samenlegd en aan elk puzzelstukje apart met je werkt. Doordat ze zelf een pijnpatiënte is weet ze als geen ander hoe het is om elke dag met pijn om te gaan en begrijpt ze je echt. Dus zowel psychologisch als medisch weet ze perfect wel methode ze kan toepassen en welke doorverwijzingen ze kan doen voor een optimaal behandelplan te krijgen. Ze is ook in traumatherapie gespecialiseerd en volgd niet alleen het slachtoffer zelf op maar heel het gezin en zelfs kindjes kunnen mee betrokken in het behandelplan. Ze staat graag dicht bij de mensen en een sms'jes, mailtje of telefoontje is haar nooit te veel. Daarom is ze dus een echte aanrader als je graag een totaalpakket wil!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid