facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alex Invest Immobilier

Alex Invest Immobilier

Info

Rapides, efficaces, professionnels, proches de nos clients.
Une équipe jeune et dynamique à votre service.
Estimation gratuite, réaliste et sans engagement de votre bien.
Nous nous occupons pour vous de vendre votre bien au meilleur prix.

Geschiedenis

- un expert à votre écoute
- une estimation gratuite de votre bien
- Disponibilité permanente et maximum
- Prix net vendeur garanti
- Un grand nombre d'acquéreur solvable en attente du coup de coeur



"“La Clé de L’Immobilier”"
Adres: Chaussée Paul Houtart, 232, 7110 Houdeng-Goegnies, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0032 (0) 488/32.79.79
Stad: Houdeng-Goegnies
Route: Chaussée Paul Houtart, 232
Postcode: 7110


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Lorenzo Invest, L immobiliere du centre, Cic Immo, Adm IMMO, Immo etoile be, alex invest maison à vendre saint-vaast, ALEX INVEST Maison à vendre Maurage
Recensies
Appartement kopen Geweldige ervaring Welkom bij de top zowel door de makelaar als door de secretaresse altijd super gezellig aan de telefoon, lachend, bereikbaar en goed advies. Alles ging HEEL GOED Serene aankoop, zonder druk, duidelijke uitleg bij het tekenen van het compromis, alles gebeurde in een meer dan respectabele tijd een waar genoegen Ik raad aan +++
zeer slechte ervaring. De jonge makelaar wiens naam me niet opviel zolang hij geen investering in zijn functie had, die tijdens het bezoek aan het pand geen uitleg gaf, we voelden ons gediscrimineerd alsof hij niet wilde dat we kochten dit huis dat we leuk vonden. Vluchten. Discriminatie, oordeelt over klanten. Geen zakelijk inzicht. Er zijn bureaus in de regio die veel professioneler en commerciëler zijn dan deze pseudo junk makelaar. Verander van baan man. -> Ik zag net je antwoord en je update. Ten eerste wil ik geen contact meer met u opnemen, ten tweede ben ik geen nepaccount en ten derde wat stelt u voor te doen? De situatie verduidelijken met uw medewerker? Ik ga geen verhaal verzinnen om iemand te discrimineren. Als ik de tijd en energie heb genomen om hier te schrijven, is dat omdat ik een zeer slechte ervaring had met de werknemer. Accepteer dat hij zijn werk niet in alle onpartijdigheid naar behoren heeft gedaan en schreeuw niet altijd valse verklaringen af ​​zodra de mening niet in jouw richting gaat.
Slechte ervaring met alexinvest, het personeel is erg aardig, maar aan de andere kant houdt de baas zichzelf voor de navel van de wereld en denkt hij alleen aan zijn kleine commissie ongeacht uw behoeften en staat hij zichzelf zelfs toe om achter uw rug om uw bank te bellen om persoonlijke informatie... Kortom, niet gek voor iemand die zichzelf positief becommentarieert door bloemen naar zichzelf te gooien met het Google-account van zijn klanten. Jammer dat hij met zijn gedrag de doos aantast. Gelukkig is er concurrentie.
Zeer goede ervaring. Mevrouw Florue is zeer bekwaam en beschikbaar, evenals alle andere medewerkers van het team waarmee ik contact had. Ik raad dit zeer professionele makelaarskantoor echt aan en ik bedank hen voor hun diensten.
Een zeer goede ervaring, een opmerkelijke ontvangst en professionaliteit... dankzij hen hebben we het huis van onze dromen gevonden. Zeer goede opvolging van het dossier van A tot Z.
Ik beveel het bureau "Alex Invest" aan en bedank het voor zijn toewijding en professionaliteit. Een speciale dank aan Mer Thomas, voor zijn werk en zijn vriendelijkheid. Cedric muziek
Ik heb zojuist de meningen over uw bureau gelezen. En ik ben zeer verrast dat er slechts 2 dagen lang negatieve meningen zijn gegeven door "een kleine groep" mensen! Van mijn kant heb ik een jaar geleden met uw bureau te maken gehad voor de verkoop van mijn huis, gelegen rue Rêves d'Or, 38 in La Louvière. Vervolgens wees je me op een appartement in Houdeng-Goegnies, Résidence Albert 1er, 28, dat ik met vertrouwen kocht. Het waren van mijn kant twee transacties die met de grootst mogelijke ernst van uw kant zijn gemaakt. De verkoop van mijn gebouw, de aankoop van dit door u aanbevolen appartement, was een groot succes in mijn inspanningen dankzij uw werk. Veel van mijn kennissen hebben met uw diensten te maken gehad, en uw toewijding, uw stiptheid en uw ernst zijn eigenschappen die u altijd bent tegengekomen. Hoe verrast voor mij om zulke negatieve opmerkingen te zien ... raar vind je niet???? Ik kan uw makelaarskantoor alleen maar aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een makelaarskantoor! CROQUET, Jean-Paul.
Professionaliteit, luisteren, advies, beschikbaarheid, zoveel kwaliteiten voor een geweldig team!
Ik steek nog steeds liever een broodappel in mijn achterste dan dit bureau weer te vertrouwen. Echte haaien klaar om alles te verkopen. Aan de andere kant, als je jezelf verkoopt, is dat iets anders. Ze zullen het op je plaats zetten..
Huis gekocht en huis verkocht door hun diensten. Serieus, responsief, dynamisch en vriendelijk team. Bedankt dat je ons helpt met onze projecten. Ik raad je ten zeerste aan. Sindsdien zijn dankzij hen ook andere vastgoedprojecten tot stand gekomen. Altijd tevreden over hun diensten. In alle vertrouwen. En met alle sympathie. Neem gerust contact met hen op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid