facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alders Transport

Alders Transport

Info

Alders Transport & Logistics is gevestigd in Overpelt en is al 80 jaar een belangrijke speler in de Belgische transport- en logistieke sector.

Geschiedenis

Opgericht in 1936 is Alders Transport & Logistics uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Belgische transport- en logistieke sector, met een sterke specialisatie in logistieke oplossingen voor de staal-, non-ferro-, bouwmaterialen-, automotive, dranken- en papiersector.

Om deze hoogwaardige dienstverlening te kunnen realiseren beschikt Alders Transport over een eigen wagenpark van 100 trekkende eenheden en 150 opleggers.
Een sterk partnernetwerk laat Alders Transport toe een Europese dienstverlening aan te bieden.

Begonnen als een specialist in volle wagenladingen, biedt Alders Transport nu ook andere diensten aan zoals deelladingen en groupage, internationaal ADR en afvalstoffentransport, silovervoer, gecombineerd vervoer, opslag en overslag, bevrachtingen (freight forwarding) en expeditie.

De groep Alders heeft tevens geïnvesteerd in een professioneel uitgeruste werkplaats voor trucks en trailers en een truckwash-installatie.
Deze zijn toegankelijk voor derden en hier kan een volledige onderhouds- en herstelservice geleverd worden.

Adres: Emiel Vlieberghlaan 8, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 0032 (0)11 64 15 20
Stad: Overpelt
Route: Emiel Vlieberghlaan 8
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Alders Transport nieuwe naam, ALDERS Transport vacatures, Alders Intranet, Transport Frankrijk België, Transport Duitsland België, Transport Polen België, Internationaal Tanktransport, Transport staal
Recensies
De dag dat Peppi en Kokki Spooren en Verhoeven weg zijn, komen er tientallen chauffeurs terug!
Goed om te werken
Grote firma met mensen die weten wat ze mee bezig zijn
Chauffeurs houden geen rekening met voorrang fietser op rond punt. Vooral haast en doorrijden! Totdat er spijtig doden vallen.
Mensen zijn heel acourant en behulpzaam
Fijn bedrijf en personeel
Topservice met toppersoneel!
Alles naar wens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid