facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alco Security

Alco Security

Info

U zoekt een alarmsysteem? Uw veiligheid is onze zorg

U wilt uw woning of bedrijf optimaal beveiligen? Wij komen graag bij u langs. Alco Security heeft al

Geschiedenis

Wij zijn een door het ministerie van Binnenlandse zaken erkende beveiligingsonderneming. Ook hebben wij 2 INCERT certificaten 1 voor onze producten en 1 voor ons als erkende firma. INCERT is hét Belgisch kwaliteitslabel voor beveiligingsbedrijven. Daarnaast werken met onze eigen gecertificeerde techniekers. Zo bent u zeker dat er goedgekeurd materiaal geplaatst wordt door ervaren techniekers.

Alco Security staat gekend om zijn goede service, daarom zijn wij ook 24 uur bereikbaar op ons nummer 011/37.34.46.
Onze servicetechnici staan permanent ter beschikking voor ondersteuning en eventuele technische vragen.
Indien nodig komen wij ter plaatse om een storing te verhelpen.
Services, inspectie en onderhoud

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Onze servicetechnici staan permanent ter beschikking voor ondersteuning en eventuele technische vragen. Indien nodig komen ze ter plaatse om een storing te verhelpen.

Dankzij ons onderhoudsovereenkomst kan u ten allen tijde rekenen op een goed werkende installatie. Op regelmatige basis wordt uw alarmsysteem ook uitvoerig geïnspecteerd. Gecertificeerde systemen krijgen bovendien een verlenging van het certificaat op basis van het onderhoudsrapport.

We zorgen er ook voor dat uw systeem permanent up-to-date blijft met software-updates voor brandmelding- en ontruimingssystemen. Wanneer tijdens het onderhoud of de inspectie blijkt dat een upgrade nodig is, zullen onze medewerkers u vooraf contacteren om samen met u te bekijken wanneer de update zal plaatsvinden. Zo is uw alarmsysteem altijd conform de laatste nieuwe regelgeving.

Adres: Hasseltweg 152, 3600 Genk
Telefoonnummer: +3211 37 34 46
Stad: Genk
Route: Hasseltweg 152
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vigilance - To the point Security Vigilance - To the point Security 3 km Topper. Een echte aanrader. Professionele begeleiding en ze werken oplossingsgericht.
F-MOBILE.be - Uw mobiele hersteldienst F-MOBILE.be - Uw mobiele hersteldienst 3 km F-MOBILE.be is hét online verkooppunt voor alle GSM toestellen, GSM accessoires en GS...
Proximus Proximus 3 km Amaai ! Zo'n vriendelijke verkoper. Toffe mens beleefd en alles zo goed uitgelegd. Su...
Connect4U Connect4U 3 km Connect4U, super sterk Team! Mijn bereikbaarheid en klantenservice onder controle!
Victus Victus 6 km <span class="f5axBf"
Recensies
Correcte afspraken. Correcte installatie. Tot op heden ook geen negativiteit over de naservice. Hopelijk ook zo in de toekomst, dan zijn mijn centen wel besteed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid