facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alchimie et Harmonie

Alchimie et Harmonie
Adres: Avenue Léopold Wiener 127 Léopold Wienerlaan 127 , Watermael-Boitsfort 1170, BE
Telefoonnummer: 0486 18 48 48
Stad: Watermael-Boitsfort
Route: Avenue Léopold Wiener 127
Huisnummer: Léopold Wienerlaan 127
Postcode: 1170


Openingstijden

Woensdag: 10:30-20:00
Donderdag: 10:30-20:00
Zaterdag: 10:30-15:00

Recensies
Voor het eerst en ik begin mijn weekend als een nieuwe vent! Super fijne gezichtsbehandeling! Ze is fantastisch! Ze legt uit wat ze gaat doen... de producten etc! En voor het eerst deed ik rug- en borsthaar verwijderen... het prikt maar het is oké, ik leef hahahahaha Ik raad het ten zeerste aan!
Uitstekend schoonheids- en behandelcentrum. Als je zo'n plek eenmaal hebt gevonden, laat je niet meer los. Waar voor je geld meer dan correct. De gezichtsbehandelingen worden aangepast en gepersonaliseerd naargelang de behoefte. Ik raad het absoluut aan! :
Camélia is buitengewoon, ze zorgt op een super professionele manier, ze heeft magische handen voor massages en is schattig
Alles is waar voor beoordelingen! Het is magie ! Wat een geweldig persoon om te werken met zowel passie als professionaliteit, maar ook zachtheid, luisterend. Verander alsjeblieft niets!
Onthaal, zorg, advies, luisteren... Alles wordt in het werk gesteld om een ​​zeer aangename tijd te hebben! Ik raad aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid