facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alberte

Alberte
Adres: Dendermondsesteenweg 78 , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 0489 21 12 10
Stad: Gent
Route: Dendermondsesteenweg 78
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 17:00-01:00
Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 17:00-01:00
Woensdag: 17:00-01:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 17:00-01:00
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: alberte gent menu, hippe restaurants gent, dendermondsesteenweg 78 - 9000 gent, wald gent, alberte lennik, vos gent, restaurant gent, dendermondsesteenweg gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baravins Baravins 880 meter Aangename bar. De uitbaters kunnen ook veel info geven.
Edelrot Natural Wijnbar & Café Edelrot Natural Wijnbar & Café 887 meter Gezellig restaurantje met lekkere tapas en lekkere, niet-alledaagse wijnen en drankje...
Neuf Mille Neuf Mille 1 km
Le Botaniste Le Botaniste 2 km Afgelopen zaterdag was het druk en moesten we erg lang wachten. Maar het wachten word...
EVÍN Wine Store & Bar EVÍN Wine Store & Bar 2 km Lekkere wijn voor een schappelijke prjjs maar geen aanbod om iets te eten bij de aper...
Ona Ona 2 km Hippe wijnbar, klein en gezellig
Recensies
Fantastisch lekker gegeten, Vriendelijke bediening, Mooi kader, Lekkere wijnen, Prijs-Kwaliteit naar mijn mening helemaal in orde! Wat wil je nog meer?
Toegankelijk, vlot en vrolijk restaurant met een informele twist en een vlotte bediening. Genoten van de 6-gangen menu met creatieve/speelse gerechten. Kan er ook lekker druk zijn maar dat past bij dit restaurant! Keep up the good work!
Geweldige ervaring! Lekkere, verrassende gerechten van goeie kwaliteit. Fantastische bediening van Jolien met uitstekende wijnkeuzes. Zeker een aanrader!
Vast menu met een 6-tal gerechten en mogelijk supplement. Combinatie van vlees, vis en groenten om te delen aan tafel. Top bereidingen van goed culinair niveau. Attente bediening en excellente selectie natuurwijnen en craft bieren. Topper!
Klein maar gezellig restaurant. Men werkt met één menu. Verschillende gedeelde voorgerechten met aangepaste wijn, alsook bij het hoofdgerecht. Een restaurant met culinaire uitdagingen en met respect voor ieder ingrediënt met originele samenstellingen zonder moeilijk te willen doen. Op het eerste zicht wat apart, maar eigenlijk zeer toegankelijke gerechten. Zeer vriendelijke bediening. Zéker een aanrader!
Superfijne avond gehad bij Alberte, de sfeer was relax en het eten geweldig - veel bijzonder smaakvolle kleine gerechtjes, perfect verzorgd en met originele bijpassende dranken
Wat een heerlijk restaurant om te gaan eten. Na paar dagen centrum Ghent vertoeven, was het even oversteken naar Alberte, maar deze 'oversteek' was meer dan de moeite waard. Een 6-gangen menu, al dan niet individueel of per tafel uitgeserveerd, was continue een verrassing of zoals zoonlief van 17 zei, wat is dit lekker Dit in combinatie de uitstraling van het restaurant, de muziek op de achtergrond niet dat zijige, de lekker vlotte bediening, het was helemaal top Echt een verborgen pareltje van Ghent.
De vijf sterren zijn voor het voedsel. We hebben er super lekker gegeten. Een echte tegenvaller was de wijn. Het aanbod is zeer alternatief en niet echt ons ding. Smaken verschillen en daar is niets mis mee maar wat ontgoochelend was is dat ondanks dit meteen al zeeeeer duidelijk was ze ons toch nog een rode wijn voorstelden die weerom de zure toer op ging. Heel spijtig!! Misschien wel met de beste bedoelingen gedaan maar wij waren zeer duidelijk en toch zo iets voorstellen getuigt van weinig klanten-inschattingsvermogen.
Iets buiten het centrum van Gent maar de moeite waard om een bezoekje te brengen. De keuken maakte zonder moeite ook een veganistische versie van de gerechtjes klaar. Aanrader!
Heerlijk gegeten bij Alberte! Ik woon al jaren vlàkbij en was er nog nooit geweest voor het diner, wat een gemis! Hier kom ik zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid