facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Stabroek

Adres: Picoloplein 1, 2940 Stabroek (België)
Telefoonnummer: +3232501060
Stad: Stabroek
Route: Picoloplein 1
Postcode: 2940



op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn openingsuren, Folder Albert Heijn Stabroek, Openingsuren Albert Heijn Putte, Albert Heijn Balen, Is Albert Heijn open op Pinksteren, Albert Heijn XL, Albert Heijn open op Hemelvaartsdag 2022, Albert Heijn Waregem
Recensies
Zelfscan gebruikt. Controle. Geen probleem mee, eerst 12 producten scannen en daarna zeggen dat alle producten opnieuw gescand dienen te worden. Ik had net alles netjes ingeladen. Geen probleem dat men dit doet,.Maar laad het dan ook terug in. Ik keeg vreemde blikken van voorbijgangers als of ik iets gestolen had. Niet leuk.
Goede service. Enkel de zelfscan moet je mee uitkijken dat je zeker alles hebt gescand. Ik had 1 item van de laatste 8 blijkbaar niet gescand. En moest zo een volledige controle ondergaan. Zonder enig gevolg. Dit gebeurde door een vriendelijke juffrouw. Maar ik neem aan dat mijn klanten klaart nummer nu wel in het oog zal worden gehouden. Let ook op dat je de kinder karren niet mee voorbij de afzetting neemt dit is niet toegelaten.
Zeer toffe winkel, groot assortiment en zeer proper, aangenaam winkelen.
Mooie winkel enkel spijtig dat de selfscanning kassa's een ramp zijn
Groot, veel artikelen. Mensen zeer vriendelijk en behulpzaam
Veel parking, vriendelijk personeel en handige zelfscan kassa's. Zondag open in de voormiddag.
Vreemd om te zien dat basismerken niet in winkel in België verkrijgbaar is.
Zeer mooie AH, handige zelfscan! wie gaat er nu nog in de rij staan aan de kassa! Zondag ochtend open, leuke aanbiedingen. top. Maar brood: dat koop je gewoon beter bij een Belgische bakker.
Hele leuke aangename winkel Licht en ruim Proper en net Vriendelijke bediening
Leuke promo en fijne nette winkel.spijtig dat je niet met credit kaart kan betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid