facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Albert Heijn
Adres: Hoogstraat 179, 1930 Zaventem, België
Telefoonnummer: 02 669 69 80
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Zaventem
Route: Hoogstraat
Huisnummer: 179
Postcode: 1930


Openingstijden

maandag: 12:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 08:00–12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALDI ALDI 665 meter Slichte aldi dat er is onbeleefd geen vriendelijk woordje sommige spreken geen vlaams...
Recensies
Veel keuze, altijd verzorgd en goede prijzen. Helaas zoals veel winkels is de helft ongezond vol suiker. Zelfs in soep. Tijd dat de industrie en vooral ook warenhuizen dit eens inzien. Stop met het ziekmaken van de bevolking met daardoor verloren levenskwaliteit en een overbelasting van de ziekenzorg.
Beetje te veel plastiek wordt er gebruikt en de producten vervallen vaak snel. Wel heel vriendelijk personeel maar ook slechts maar een kant voor voetgangers om veilig de winkel te bereiken. Goede klantendienst, ze doen niet moeilijk als er iets moet teruggebracht worden.
De parking is op drukke momenten een ramp. Auto’s staan overal geparkeerd waar het niet mag en blokkeren zo de doorgang. Personeel is vriendelijk. Dikwijls lege schappen.
Ik passeerde mijn producten door de scansectie, maar de officier zei dat er een fout was gemaakt en dat hij mijn producten één voor één zou controleren. Dit was een heel verkeerde houding. Ik koos ervoor om snel te scannen. Anders zou ik gaan naar de kassa. dat is belachelijk.
Vriendelijk personeel. Alle basisgoederen gevonden die ik normaal in de andere AH vind. De winkel stond ook netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid