facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor alarmwinkel.be

alarmwinkel.be
"Installateur van camera- en alarmsystemen. Dit voor zowel particulieren als bedrijven."
Adres:
Telefoonnummer: +32492952702
Stad: Ieper


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krëfel Krëfel 2 km Zeer druk vandaag, ik vermoed ook een beetje onderbemand
EMG NV EMG NV 3 km Heel vriendelijke mevr. Top service.
Recensies
Bryan adviseerde ons eerst deskundig over de plaatsing van het alarmsysteem. De installatie verliep vlekkeloos. Bryan gaf daarna klaar en duidelijk uitleg over de werking.
Heel tevreden over de aanpak, uitvoering en vlotte service! Bryan denkt heel goed mee over de gepaste beveiliging zonder opdringerig te zijn. Hij kent zijn vak.
Heel tevreden met onze alarminstallatie. Bryan is een vriendelijke en beleefde man. Hij levert degelijk en proper werk af. Neemt alle tijd voor de uitleg, en volgt nadien zijn installatie op. Hij is ook altijd bereikbaar. Een aanrader.
1. Correct & betrouwbaar iemand 2. Concurrentiële tarieven 3. Uitvoering volgens afspraak/wens Samengevat: aan te raden!
Heel goede deskundige uitleg aangepast aan de persoonlijke situatie. Topservice, betrouwbaar en betaalbaar. Merci Bryan en doe zo voort!
Zeer tevreden! Top service,eerlijk en stipt!
Zeer tevreden, vlotte uitleg bij plaatsing. Plaatsing volgens afspraak en zeer snel met alle nodige uitleg en steeds bereikbaar. Niks is Bryan te veel om de klant te helpen zowel bij vragen of bij service. Voor de mensen die een alarminstallatie nodig hebben is dit ZEKER een AANRADER.
inbraak bij ons op zaterdag 8 oktober. de alarmwinkel gebeld op 11 oktober alarm geplaatst op 12 oktober. dit noem ik pas service ! vriendelijk behulpzaam en eenvoudige en duidelijke uitleg bij plaatsbezoek en uitvoering van de installatie. Ik zou deze firma aan iedereen die een alarm wenst te plaatsen zeker aanraden .
professionele plaatsing, deskundige uitleg en begeleiding
Offerte aangevraagd, dag erop ontvangen en week erop cameras geplaatst top service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid