facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALAIN AFFLELOU OPTICIEN

ALAIN AFFLELOU OPTICIEN
"Chez ALAIN AFFLELOU vous trouverez une équipe d’Opticiens Diplômés toujours à votre écoute. Grand choix de montures pour Hommes, Femmes, Enfants. Marque exclusive Afflelou MAGIC mais aussi de grandes marques internationales, etc. Montures, verres, lentilles, produits lentilles.Offre Tchin Thin: votre seconde paire de lunettes pour 1 euro de plus."
Adres: C.C. Cora / Route de Mons, 163, 7301 Hornu, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0032 65 79 47 30
Stad: Hornu
Route: C.C. Cora / Route de Mons, 163
Postcode: 7301


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alain Afflelou Hornu Alain Afflelou Hornu 85 meter Ervaring, ernst en kwaliteit. Altijd goed advies. De vriendelijkheid van het personee...
Recensies
Ervaring, ernst en kwaliteit. Altijd goed advies. De vriendelijkheid van het personeel is echt verheugend. Ik ben daar al jaren klant. Ik raad aan..
Echt oncommercieel... Verbaal isolerende en onaangename verkoper.
Welkom en goed advies. Ik heb echt de bril gevonden die bij mij past! In de top !
Een echte schande!! Mijn afspraak werd twee keer geannuleerd en altijd op het laatste moment. Dit is een echt gebrek aan professionaliteit en ernst! Dus ik ga mijn geld uitgeven aan de concurrentie, je buurman.
Rampzalige ontvangst. Ik ging er vrijdagmiddag heen voor de aankoop van monturen met multifocale glazen en op sterkte. De verkoper biedt me zijn hulp aan en ik geef hem mijn recept... @en zijn antwoord: "de lenzen kosten je tussen de 500 en 1300 euro plus de prijs van het montuur, kijk eens op je gemak". Een beetje rudimentair als verklaring voor de aanschaf van een eerste bril en jammer in een tijd waarin de beleving van de klant in de winkel zo belangrijk wordt. Met dank aan Hans Anders voor hun professionaliteit.
Aankomst aan het eind van de dag voor de aanschaf van een eerste bril sorry maar ik werk ook. Rudimentaire ontvangst, geen advies, de indruk van verontrustend ... Gelukkig was de prijs bij de afspraak.
Ik werd ontvangen door een jonge vrouw met kort, donker haar. Een vrouw die luistert, meelevend. Ik ben zo blij met mijn aankoop. Ik raad haar ten zeerste aan
Personeel dat niet naar de klant luistert, gaat naar Mons grand rue beter ontvangen of naar Maubeuge Auchan goedkoper
Erg duur! Veel te duur! Vergeleken met andere opticiens die meer bieden. Veel meer garanties voor het vervangen van Mounts!
Prettig personeel, ik beveel deze opticien aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid