facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Al-Met

Info

Ramen, deuren, rolluiken en veranda's

Geschiedenis

ALMET fabriceert, levert en plaatst kwalitatieve ramen en deuren in PVC, hout of aluminium. Wij plaatsen ook veranda's in pvc en in hout! Ook voor schuifdeuren, winkelpuien en zonnewering kan men bij ALMET terecht. Tevens beschikt ALMET over een eigen montage- en serviceafdeling. Indien u van plan bent om uw ramen en/of deuren of veranda te vervangen of voor uw nieuwbouw nood hebt aan ramen en deuren, aarzel geen moment om ons te contacteren.



"AL-MET is de expert voor ramen en deuren in Antwerpen. Ook voor rolluiken, schuifdeuren of een veranda rekent u op onze uitgebreide vakkennis. Topkwaliteit aan scherpe prijzen."
Adres: Brederodestraat 20 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 03 237 65 38
Stad: Antwerpen
Route: Brederodestraat 20
Postcode: 2018



op zoek naar gerelateerd: al met al in een zin, almet catalogus, al met al synoniem, al met al engels, al met al voorbeeld, almet aluminium, al met al komma, al met al gebruik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wieuw De Wieuw 623 meter Uitgebreid assortiment en vlotte service. Online nagevraagd of een bepaald schetsboek...
Frame Craft Frame Craft 965 meter Uiterst vriendelijke en behulpzame service! Ook toen wij steeds bleven twijfelen over...
Inlijstingen Singidunum Inlijstingen Singidunum 2 km Wij lieten onlangs een werk inkaderen door Singidunum en zijn enorm tevreden! Er is e...
Recensies
Zeer tevreden van het badkamerraam dat bij ons geplaatst is. Proper werk en een zeer goede afwerking. Er moesten enkele tegels verwijderd worden, maar die zijn netjes teruggeplaatst. Geen "half werk" dus, maar alles tot in de puntjes verzorgd. Doe zo voort en bedankt!
Goede service. Vriendelijk. Punctueel. Niets op aan te merken. Indien nodig zal ik me weer tot Almet wenden voor al mijn ramen en deuren!
Dank u wel Almet.Proper en netjes.
Vreselijke service, ramen besteld mid december, eind januari zouden ze geleverd worden. Tweede week van maart waren ze er nog niet. Onbeschoft communicatie, ook van de zaakvoerder, super laat op afspraken opdagen enz. En ik weet nog niet hoe de resulaat zal zijn maar als ik de andere reviews lees, heb ik er nu al dik spijt van. Je kan er geen kant op met deze mensen.
Net door ALMET ramen en deuren laten plaatsen in een van onze appartementsgebouwen. totaal 6 appartementen Vanaf opmeting door de zaakvoerder zelf, tot en met plaatsing, is alles uiterst vlot verlopen. De plaatsing, afwerking binnen en buitenkanten voldeed aan onze strenge eisen. Ook de vooruitgang van de werken ging allemaal heel vlot. Gezien de grote tevredenheid van dit werk, zijn de ramen voor een volgend project met 5 appartementen intussen ook besteld. Voor allen die een ervaren en betrouwbaar leverancier zoeken, een echte aanrader. Walter P.
Zeer goede en vriendelijke services , eerlijk en democratische prijs. We hebben heel huis ramen vervangen. Meneer Alper ter plaatse geweest en persoonlijk gemeten en tijdens te vervanging van onze ramen hij is persoonlijk verschillende keer aanwezig. Alle werknemers vakman en ze werken proper en netjes. Nog mals bedankt Meneer Alper.
absoluut slechte service - eerste afspraak niet komen opdagen, dan ineens gebeld dat ze ter plaatse waren op een tijdstip dat ik er niet was en mij nog kwalijk genomen dat ik er niet was, dan een foute offerte gestuurd en na bevestiging voor akkoord gewoon niet meer geantwoord. LOL - 3 jaar later krijg ik een reply dat ik dit alles verzonnen heb om hen in een negatief daglicht te stellen. Net zoals alle andere negatieve comments hieronder wellicht. I.p.v het probleem aan te pakken pak je de mensen aan wiens feedback je zou kunnen gebruiken om je dienstverlening te verbeteren. Sterk! Als je reviews bestaan uit 50% 1 ster en 50% 5 sterren dan weet je dat de 1 sterren de echte comments zijn en de overige zijn stemmen die je verzamelt om de score op te helderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid