facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Al Dente

Al Dente
"Verswinkel met delicatessen, artisanale producten in vleeswaren, kazen, chocolade, brood, wijnen. Alsook dagverse groenten en fruit."
Adres: Voorhout 84, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 037797072
Stad: Stekene
Route: Voorhout 84
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: Al dente pasta, Al dente betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Artisjok Den Artisjok 3 km lekkere maaltijden
Recensies
Altijd vriendelijk geholpen. Heel leuk delicatessenwinkeltje met voor ieder wat wils. Het is tevens ook een pickup point voor mondial Relay. Enkel de parking is geen topper. 2 kleine plaatsen vlak voor de deur naast een drukke baan. Je geraakt er slecht af zonder accidenten.
Super leuke delecatesse winkel. Heel lekkere ambachtelijke lekkernijen. Heel vriendelijke bediening.
Super lieve uitbaters, staan altijd klaar. Ik voel wel met je mee. De post is er niks tegen, en super lekker en vers fruit, groenten en brood! Beleg ook
Zeer fijne lokale winkell waar je allerhande kleine boodschappen kan doen. Brood, koffiekoeken, charcuterie, groeten en fruit, ... Vriendelijke bediening en service with a smile. Zeker een aanrader !
Tussenstop gemaakt en heerlijke belegde broodjes gehaald. Ook nog wat lekkere verse groente meegenomen. Prachtige winkel en super vriendelijk personeel!
Een super winkel! Alle lekkers te koop. Verzorgd en origineel Altijd vriendelijk! Een aanrader alleszins.
Altijd goed, altijd wel nieuwigheden die ook altijd lekker zijn, weer nieuwe wijn en lekkere asperges en aardbeien
Heel lieve uitbaatster. Lekkere en gezonde voeding. Speciale delicatessen. Zeer tevreden over deze winkel.
Fijne bediening en erg verzorgde kaasschotels, niet de courante kazen maar telkens speciale dingen behalve als je de klassiekers vraagt. Verse groenten en fruit ook in voordelig pakket. Een aanrader !!!
De broodjes waren aanvaardbaar maar niet uitzonderlijk. De worstenbroodjes ik weet niet wat hiermee gebeurd is maar die waren zo plat en taai als maar zijn kan zie foto. Deze zijn regelrecht de vuilbak ingegaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid