facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aléa

Aléa

Info

Du savoir faire tout en douceur...
Herboristerie
Aromathérapie
Feng shui
Lithothérapie
Reiki
technique de la métamorphose
Des conseils, produits naturels,massages bien être, conférences, Ateliers.



"Location, gestion et ventes d'appartements.Alcéane gère un parc immobilier de près 15 500 logements et de 3 300 stationnements / garages.Trouvez dès maintenant votre logement à prix abordable avec des services 24 h/ 24 !"
Adres: 217 rue de la Bruyère, 7021 Havré, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32470920598
Stad: Havré
Route: 217 rue de la Bruyère
Postcode: 7021


Recensies
7 maanden zonder intercom! Ik heb 10 e-mails naar de betreffende dienst gestuurd: geen reactie. Ik moest de huuraftrek verlagen en als bij toverslag 3 dagen nadat het pechbedrijf me belde. Alcéane heeft niets te maken met zijn huurders. BESCHAAMD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOOR ALCEane: heb je het briefje gezien dat je hebt? Is dat voor jou geen probleem?
slechte ervaring vandaag weer mijn kleine keukenraampje schiet van zijn voet in geval van nood bel ik de sectormanager nou er is niet eens iets komen kijken dus bel ik het bedrijf dat het beheert de monteur kan niets anders doen 3 schroeven om mijn vast te houden raam de omgeving
Als we om 16.20 uur bellen, dat we moeten wachten, krijgen we te horen dat we vanwege een groot aantal oproepen moeten terugbellen dat we direct terugbellen en dat ze om 25 uur zeggen dat het gesloten is groot iets! Weer zo'n ambtenaar!
Alceane, hun slogan is vertel me wat je nodig hebt, ik zal je vertellen hoe je de huur voor de rest hebt geïnd, zelfs niet voor een tussenkomst.
Twee jaar dat ik ontroerd ben na een enkelbreuk, heb ik telefonisch een medische verklaring afgegeven. Ik ben altijd op de 5e.. geen lift..
Miserabel!!!!!!!! Laat een oudere persoon die een ernstig gezondheidsprobleem heeft gehad in een appartement op de 2e verdieping ZONDER LIFT wanneer hij een appartement nodig heeft dat is aangepast voor gehandicapten. Het monitoren van woonaanvragen voor mensen met voorrang bestaat echt niet, je bent in de juiste zaak om de huurgelden te innen.
Duidelijk mensen die niet weten hoe ze iets goed moeten doen. Nutteloos worden ze genoemd. Ze gaan op vakantie omdat ze geen vooruitgang hebben geboekt in uw dossier. Ik put mezelf uit door ze constant terug te gooien. Ik bel ze nu al terug voor het werk bij mijn moeder maar ook voor mijn dossier en aan de ene of de andere kant beweegt het niet. Kijk, voor mijn moeder tonen ze een buitengewone incompetentie. Vooral als we het hebben over de Alcéane-referent die voor de sector zorgt rood moe: hij weet niet hoe hij moet communiceren, hij durft ons te vertellen dat hij geen tijd heeft om naar onze klacht te luisteren. Nog steeds over het appartement van mijn moeder gesproken, daar verspreidt zich schimmel, inclusief de persoonlijke bezittingen van de kinderen een door schimmel aangevreten jasje en in alle kamers. En als je het meldt, nodigen ze mijn moeder uit om na 3 maanden te verhuizen alsof het voor iedereen gemakkelijk is om in een oogwenk te verhuizen en de rekeningen voor de inventaris te betalen ze installeerde haar keuken in de gedeeltelijke muur. Van mijn kant heb ik 2 en een halve maand gewacht om terug te kunnen keren naar de accommodatie die mij is toegewezen.. werk voor veertien dagen een muur en de parketvloer van wat ik zag blijven hangen tot vandaag.
"Sociale huisbaas" die ondanks een veelheid aan mails en telefoontjes willens en wetens een 9 maanden zwangere vrouw achterlaat zonder koud en warm water alle leidingen verstopt omdat het bedrijf dat het schilderwerk deed de restjes in de gootsteen gooide! en boiler buiten dienst gesteld door EFRO wegens 2 gaslekken in 1 week, raamdeur die niet sluit we kondigen volgende week sneeuw aan en toegangsdeur die daarentegen opengaat wanneer hij wil meerdere keren vast in het interieur wegens kapot door de arbeiders ! Reactie van mijn gesprekspartner van alceane = rustig aan, ik denk dat haar hormonen op haar aan het werk zijn! Jammer, nu maar hopen dat ze niet thuis gaat bevallen... Meneer Niot: Uw haventeam blinkt uit in nietigheid! Ik heb zelden zoveel minachting, onverantwoordelijkheid en incompetentie gezien binnen hetzelfde bedrijf. We zijn geduldig genoeg geweest!
Ze zijn gewoon goed in het incasseren van de huren ondanks opgeknapte woningen, ze zijn nog niet gelukkig en ze nemen nog steeds €670 van ons af, ze zijn waardeloos. Er zijn geen woorden om beleefd te zijn en ik weet niet hoeveel volume in de encyclopedie u moet beoordelen en behandelen, omdat ik vanmorgen langs de accommodatie kwam en alles wat we deden viel uit elkaar. Nu zal de persoon die de inventaris heeft gemaakt proeven, want we hebben alle facturen ter ondersteuning en wetende dat alle diensten die zich bezighouden met de verdediging van de huurders de dossiers in handen hebben. Indien nodig gaan we ver, maar je bent nog lang niet aan het winnen. Het gaat erom dat u het zich kunt veroorloven om personeelsauto's te kopen Het gaat de hele dag rond en het is zeker dat benzine ze goedkoop kost Stelletje waardelozen en stelletje gigolo's Nu de oorlog is verklaard, zouden we er een waardeloze roman van kunnen maken
Het ging snel, ik had online een nieuwe badge besteld en ik ging hem ophalen. Ik hoefde er niet lang op te wachten
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aléa.

Havré schoonheid, cosmetica & lichaamsverzorging

openingstijden, locatie, vervoer. 217 rue de la Bruyère kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aléa adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aléa. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aléa delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mendy-Style Mendy-Style 2 km Vertaald door Google Nikkelwerk, een puur genot om er elke maand heen te gaan Ori...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid