facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Akses Financial Coaching

Akses Financial Coaching

Info

Akses is gespecialiseerd in Financial Coaching en bezorgt elke klant aangepast advies over verzekeringen en beleggingen.



"Akses & Smismans helpt mensen en bedrijven beschermen wat hen dierbaar is. We doen dat met eenvoudige, duidelijke en transparante verzekeringen. We bijten ons vast in complexe materie en maken ze glashelder voor jou. We zijn mee met het leven en de risico’s die er onvermijdelijk bijhoren. Het succes van Akses & Smismans is afhankelijk van jouw tevredenheid. Daarom plooien wij ons dubbel voor jou als klant, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dankzij dit geëngageerd partnership stap je zorgeloos door het leven, zowel privé als professioneel."
Adres: Bergensesteenweg 56, 1500 Halle
Telefoonnummer: 023611603
Stad: Halle
Route: Bergensesteenweg 56
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: AXA broker, My Portima, Ag4you, NN Broker Portal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BI Advisory BI Advisory 15 km BI ADVISORY is a business consulting company based in Belgium and providing solutions...
Recensies
Gemakkelijk om DKV polis aan te sluiten, onmogelijk om ervan af te geraken. ik probeer ze al meermaals te bellen, pakken nooit op. Via mail krijg ik dit als antwoord: onverstaanbaar!! Beste, De aangifte werd onmiddellijk via het on-line systeem van DKV doorgegeven . Het dossier staat in wacht bij de verzekeraar van de kosten . Zij laten geen opening dossier meer geworden naar de verzekerden . De volgende communicatie zal gebeuren na ontvangst van gemaakte kosten. U kan deze kosten na afrekening van de mutualiteit via ons laten geworden . Hopende u van diesnt te zijn geweest. Met viendelijke groeten.
Al meerdere jaren klant en al enkele schadegevallen gehad waarin we steeds goed ondersteund werden door de mensen van het kantoor.
bij deze verzekeringsmakelaar lijkt alles goed functioneren maar van als er iets gebeurd zoals een schade geval, een adres aanpassing waardoor de facturen u pas bereiken als e administratieve kost er word bij geteld. na contact met akses worden deze kosten kwijt gescholden om een paar maand later een brief te krijgen van de maatschappij elf om die kost toch nog te betalen anders word u polis afgesloten ook het afsluiten van u verzekering moet je zelf contact opneme nmet de firma in kwestie en komen zij hierin niet voor tussen. Bij deze mag je niet vergeten dat zij betaald worden door de maatschappijen dus indirect door ons.
Moeilijke materie omgezet in mensentaal. Begrijpbaar, op maat van mijn situatie en geen vraag is teveel. Het is leuk te ervaren dat er een bank/verzekeraar bestaat waarbij je persoon belangrijker is dan je portefeuille.
Altijd snel geholpen met correcte service
Steeds uitstekende service!
Top makelaar!
Uitstekende service!
Uitstekende dienstverlening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid