facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Akropolis

Akropolis

Info

Here you can enjoy Greek food !

Adres: Jozef Braetstraat 29-9700 Oudenaarde, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055-31 93 04
Stad: Oudenaarde
Route: Jozef Braetstraat 29-9700 Oudenaarde
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: akropolis athene, akropolis athene entree, akropolis wiki, akropolis heerlen, akropolis athene tickets, akropolis geleen, akropolis tempel, akropolis rhodos
Recensies
Zeer lekkere eten Heel goede service Krijgt meer dan genoeg op je bordEten: 5/5
Heel lekker. Vriendelijk. Dit is een restaurant waar je terugkomt.
Authentiek Grieks eethuis midden in de stad. Zou zo in hartje Athene kunnen zijn. Personeel is ook net zo ´opdringerig´ als daar. En het eten is goed.
Vriendelijk, gezellig. Goede keuken. Één aanrader!
Pikante afbeeldingen discreet verborgen op de muurschildering.Eten: 5/5
Srr 44€ voor mezze, dan nog opgehoopte sla met 2 ringen calamiris 3 scampi's en beetje brood. Was enorm veel geld voor wat het wasw bevestigd ik maar de onderstaande review. ... Grizk Ronse daarin tegen veel goedkoper en beter besteld.
Een eerlijke maaltijd voor een eerlijke prijs.
De Griek in Oudenaarde. Lekker en sfeervol restaurant. Een Akropolis koffie moet men absoluut proberen. Aanrader, alle daarheen. Soms volzet.
Gezellig restaurant met lekkere Griekse gerechten. Het is mogelijk om een menu's te nemen. Voor groepen is het aangeraden om op voorhand te reserveren. De uitbater spreekt verschillende talen: Nederlands, Frans, Grieks,... Na de maaltijd is het mogelijk om te dansen op typische Griekse muziek, de uitbaters tonen graag voor hoe het moet : De keuken is lekker, maar het is geen 5* restaurant. Prijs-kwaliteit zit het wel ok! Parkeren is mogelijk in de straat voor het restaurant of naburige straten betalend tot 18u30!.
Gewoon slecht op alle vlak. De huiswijn is niet te drinken; droog brood; tarama zonder smaak; droge en fletse moussaka; mezze is gewoon wat sla in een sop met nauwelijks 2 scampi's en nog wat bij. Dat alles geserveerd door een suffe kelner zonder de minste manieren. Om zeer snel te vergeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid