facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AKIRA Tubize

AKIRA Tubize

Info

Authentiques spécialités culinaires, «AKIRA» fera sans nul doute voyager vos papilles à travers les antres du japon,Laissez-vous charmer par les saveurs

Geschiedenis

Authentiques spécialités culinaires, «AKIRA cuisine japonaise » fera sans nul doute voyager vos papilles à travers les antres du Japon. Laissez-vous charmer par les saveurs et les senteurs de l’Extrême Orient. Sur place ou à emporter, venez déguster nos spécialités, nos plats cuisinés sur plaques chauffantes, des grillades,… Venez apprécier la richesse des saveurs et d’arômes dans un cadre exceptionnel.

Adres: Rue de mons 37, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: 0032 2 390 03 89
Stad: Tubize
Route: Rue de mons 37
Postcode: 1480



op zoek naar gerelateerd: Sushi bar Tubize, Akira restaurant, Akira restaurant menu, Akira carte, Restaurant chinois Tubize livraison domicile
Recensies
Verrukkelijke sushi's: zeker de à la carte California en Spring Rolls waren voortreffelijk en zeker de meerprijs waard.
Super avond gehad vol ambiance en heel lekker gegeten en tot slot nog een leuke verassing gekregen omdat ik daar was om mijn verjaardag te vieren. Ik ga er zeker terug!
Espectacular o sushi estava magnifico, muito aconselhável a quem goste de comida japonesa .
Lekkere sushi, maar de bediening gaat heel traag.
Heeeeeeeeeel lekker met een voordelig lunchmenu.
Heerlijke sushi en vriendelijke bediening
Eerste keer, tafels niet klaar, geen bestek meegebracht tijdens de maaltijd, heel lang wachten, ongeveer 1 uur, we kregen tegelijkertijd voorgerechten en hoofdgerechten. Wat betreft gerechten. Voorgerechten goed, maar in kleine hoeveelheden. Gerechten: noedels met garnalen, goed, maar niets meer. Vriendelijkheid van het personeel.
We gingen voor de Teppanyaki-ervaring en we werden niet teleurgesteld! De chef-kok was geweldig, zeer bekwaam en grappig en het eten was fantastisch! We kwamen met een baby en het personeel was erg aardig om ons een plek voor hem te geven en ook om zijn luiers te verschonen. Eén persoon op ons feest wilde geen menu en het personeel stond hem toe om toch bij ons te zitten en van de show te genieten! De sushi, kofferständer en soep waren ook geweldig.
Ik kan het eten niet beoordelen, want toen we vroegen om aan de kooktafel te mogen zitten, moet je met minstens 4 zijn.. we waren met 3. Het is zonde om niet te accepteren, want als we in zo'n restaurant willen eten een daarvan is voor animatie en niet alleen voor een tabel. Dus we gaan ergens anders heen!
Beschamend! Slechtste Japanse restaurant in mijn leven. Niet-bestaande, koude en onbeschofte service. ze brachten me na 40 minuten een drankje en alleen omdat ik ze belde. Het restaurant was gisteren leeg. Na 50 minuten arriveerde het eerste bord uramaki. Medelijden! De rijst is een lijm, de vis smaakloos. Ik betaalde bijna 80 euro voor twee vreselijke gerechten. Ik voelde me beroofd! Vertrouw Tripadvisor niet die dit vreselijke restaurant als het beste in de stad beoordeelt. Schaamte!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid