facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Akbel

Akbel
"Depuis 2006, AKBEL est votre fournisseur n°1 pour tous vos travaux de construction et de bricolage. Dans notre grand espace commercial et sur notre site web, nous vous proposons des solutions haut de gamme à prix cassés pour répondre au mieux à vos attentes. Outils, matériel de bricolage, peinture, bois, … vous ne manquerez de rien chez nous !En plus de notre large assortiment de produits, notre équipe de professionnels vous propose un accompagnement et des conseils personnalisés pour mener à bien vos projets. Et toujours dans la joie et la bonne humeur !Alors rendez-vous en magasin ou sur notre site web pour commencer les travaux de vos rêves."
Adres: Chaussée d'Anvers 395 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 203 14 00
Stad: Brussel
Route: Chaussée d'Anvers 395
Postcode: 1000


Recensies
Vriendelijke mensen........
Verkoop van bouw- en renovatiematerialen aan onverslaanbare prijzen!!! Aangeboden materialen van uitstekende kwaliteit!!!! Verkoop en after-sales service top en zowel het personeel als het management van de winkelier tot de bezorger, gewoon professioneel en ongelooflijk vriendelijk!!! Ik raad AKBEL ten zeerste aan voor zowel starters als professionals!! Bedankt
Hallo, een internationale vrachtwagenchauffeur had de mogelijkheid om vracht uit Spanje te leveren.. Hij werkt daar, geweldig personeel, professionals in zijn vakgebied, speciale dank aan de chef-kok..!
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Serieuze en vriendelijke jonge mensen. Keramische traditie van vader op zoon.
Ik was verrast door de omvang van hun handel. Het zou niet gemakkelijk moeten zijn om in zo'n structuur te organiseren. Wat verbazingwekkend is, is dat de service erg snel en zeer bekwaam is, mijn vader had me altijd aanbevolen om daarheen te gaan, ik begrijp beter waarom. Ze adviseren je zo goed mogelijk en vinden altijd een oplossing. Enorme voorraad en als ze een artikel niet hebben en je het absoluut nodig hebt, is het de volgende dag direct leverbaar, ongelooflijk! Ook al ben ik iemand die moeite heeft om mezelf verstaanbaar te maken, ze hebben de oplossing voor me gevonden voordat ik mijn probleem zelfs maar heb uitgesproken. En de kleine koffie is echt lekker, een beetje menselijkheid in deze wereld. Ik wist niet dat er nog zulke mensen waren. Geweldige leuke tijd. Bedankt AKBEL-teampersoneel dat altijd glimlacht. Ik raad ten zeerste aan om daar zonder aarzeling heen te gaan.
Kwaliteitsservice en apparatuur voor zowel particulieren als professionals. Verkopers getraind op elk product en vriendelijk naar wens. Ik raad ten zeerste aan !!!
Drankje ? metalen? Sanitair? Bij Akbel vind je ALLES! Ik heb mijn huis volledig gerenoveerd dankzij de ruime keuze die ik bij Akbel vond. Aantrekkelijke prijzen, ruime keuze, kwaliteitsproducten voor elk budget. Nogmaals bedankt voor de uitzonderlijke loyaliteitskortingen. Ik raad deze doe-het-zelver ten zeerste aan. Verdient meer dan 5 sterren.
beste service kwaliteit prijs ik raad aan
Ik raad deze winkel aan waar het onthaal super aardig is, bovendien is er parkeergelegenheid voor de klant en zijn de prijzen zeer voordelig Aangezien we geen busje hebben, werd alles door de winkel zelf geleverd!!!!
Zoals altijd glimlachte de baas erg behulpzaam. Lage prijs 5 sterren kwaliteit
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Akbel.

Brussel bouwbenodi̇gdheden

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée d'Anvers 395 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Akbel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Akbel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Akbel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holcim Bétons Holcim Bétons 351 meter Vriendelijk personeel.
Debrico Debrico 679 meter TOP magazijn in sanitaire voorzieningen en ideaal voor bezoeken voor alle materialen ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid