facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Akabe Rafiki

Info

Anders KAn BEst Rafiki! Een plezierige inclusie voor kinderen en jongeren met of zonder een beperking, te vinden in Sint-Job!

Geschiedenis

Akabe Rafiki Sint-Job is een scoutsgroep waar kinderen en jongeren met, maar ook zonder, een beperking zich samen kunnen uitleven. We spreken eigenlijk niet zo graag over beperkingen, want we willen focussen op de mogelijkheden en interesses van onze leden!

Iedere twee weken zijn we op zaterdag te vinden op de Kerklei in Sint-Job. Daar hebben we iedere keer weer een activiteit klaar staan voor onze leden!

Dat doen we allemaal onder het motto 'Anders kan best'!

Je vragen kan je altijd in een berichtje doorsturen naar de pagina, dan bezorgen we je zo snel mogelijk een antwoord!



"Akabe Rafiki Sint-Job is een scoutsgroep waar kinderen en jongeren met, maar ook zonder, een beperking zich samen kunnen uitleven. We spreken eigenlijk niet zo graag over beperkingen, want we willen focussen op de mogelijkheden en interesses van onze leden!Iedere twee weken zijn we op zaterdag te vinden op de Kerklei in Sint-Job. Daar hebben we iedere keer weer een activiteit klaar staan voor onze leden!Dat doen we allemaal onder het motto 'Anders kan best'!Je vragen kan je altijd in een berichtje doorsturen naar de pagina, dan bezorgen we je zo snel mogelijk een antwoord!"
Adres: Kerklei 16A, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Kerklei 16A
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Scouts st Job
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I Love Sint-Job I Love Sint-Job 256 meter Wij voorzien knallende beats, goedkoop bier en lekkere vettige chirohamburgers. U kom...
K.F.C. St. Job K.F.C. St. Job 336 meter Heel veel plezier met de Calzio Voetbaldoelen.
Vzw Wijland Vzw Wijland 1 km vzw Wijland biedt onderwijs op maat en een alternatieve dagbesteding aan kinderen en ...
De Voorkempen De Voorkempen 2 km Nooit te bereiken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid