facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Airsoft Adventure

Airsoft Adventure

Info

Airsoft Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van outdoor en indoor airsoft evenementen voor bedrijven, vrienden en vrijgezellenfeestjes.

Adres: Donderheide 3, 2500 Koningshooikt
Stad: Koningshooikt
Route: Donderheide 3
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Airsoft België, Airsoft België leeftijd, Airsoft spelen België, Airsoften Limburg, Lier airsoft, Airsoft Genk, Forgotten Fields Airsoft, Airsoft Turnhout
Recensies
De moeite waard om een partijtje airsoft te spelen, Zeer toffe organisatoren en leuke games! Elke zondag speelplezier van +/- 8u tot 15u
Is een natuurgebied met tunnels en bunkers. Hier kan je dagje gaan airsoften. Andere evenementen zijn ook mogelijk maar ben ik niet zo van op de hoogte.
Zeer mooi en groot veld. Wij hebben onlangs een privé skirm gehad met vrienden en we werden zeer goed ontvangen, duidelijke instructie in email en snelle reacties. Ook op het terrein zelf goede begeleiding, uitleg, hulp. Zeker de moeite waard om te gaan airsoften. Hier zullen wij zeker weer komen.
Goede en vlotte organisatie. Voor het terrein is wel een goede conditie nodig, en nog beter bij nat weer. Er zijn ondergrondse donkere gangen en het terrein is uitgebouwd met verdedigbare posities. Je kan er eten, drinken, huurkits en andere benodigdheden voor airsoft verkrijgen. Parking is er genoeg,l. Om plaats te hebben om je gerief goed te plaatsen in groep kan je best op tijd komen.
Via dezelfde organisatie ook al in Chambers gaan spelen, maar dit is quasi achter de hoek. The good: Terrein zelf is top: er zijn verschillende manieren om de vijand te benaderen, paar bottlenecks waar je elkaar kunt klemmen en open gebied waar snipers zich kunnen uitleven. De shop aan het terrein is een dikke plus in geval je nog last minute iets zou nodig hebben. The bad: Een van de marshalls had die ochtend er duidelijk geen zin in, of een slechte dag. Niet mijn probleem. Van het middelpunt van het spel tot de spawn is een stevige wandeling. Zeker met slecht weer niet ideaal. Er waren een paar gasten tussen die naar mijn gevoel daar niet zouden mogen spelen: specifieke vlaggen/baardgroei en “alahu akbar” roepen wanneer ze in de aanval gingen, heb er zo mijn bedenkingen bij. Ten slotte een gebrek aan stopcontacten in een paar van de bunkers, wat in koude periodes wel nodig is om uw batterijen te kunnen opladen.
Moeilijk terrein. De play was beetje chaotisch. Bij schemer/nacht best tricky. Je moet flink wat lopen van de warzone nr de Spawn. Er wordt ook flink wat gecheat met de hits & de marshall grijpen niet in. Volgende keer doe ik hetzelfde. Bij hit gewoon doorspelen en tijd winnen ipv verliezen met t reSpawn.
Zeer leuk en mooi airsoft terrein. Vriendelijke staf. Makkelijke inschrijven via Crimi events
Fort Knox 1 woord gewoon super !!! Heel leuke dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. 1 kleine opmerking er zijn verschillende plaatsen om je om te kleden. De plaats waar wij ons moesten omkleden was te donker hier had zeker nog een extra lamp moeten hangen , het was zo donker dat je gewoon dingen niet meer kon zien en je een lamp nodig had om je spullen te zoeken.
Goede organisatie. het terrein was iets minder omdat je van een zijden van het veld na mijn mening veel meer voordeel hebt. Hierdoor zit jou team of juist de tegenstander vaak vast en gaat het soms niet gelijk op. Maar als nog is het zeker een aanrader!
Aangenaam wandelen, door bos langs water, vertrekpunt voor verschillende mooie wandelingen. Rustige natuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid