facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Airgunshop

Airgunshop

Info

Luchtbuksen! Pistolen, revolvers en karabijnen op lood, veerdruk, CO2, etc.



"Webshop én Winkel met alles voor Airsoft, Airgun Luchtbuks en Tactical Gear."
Adres: Europalaan 1, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: +32 (0)57 77 90 70
Stad: Poperinge
Route: Europalaan 1
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: Airsoft shop Poperinge Openingsuren, Airsoft guns, Airsoft Doctor, Airsoft Guns kopen, Airsoft winkel Nederland, BB Gun Pistol, Airsoft Oostkamp, BB gun België legaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TACSTORE TACSTORE 0 meter Tactical Gear for Law Enforcement & Armed Forces.
Airsoftshop Airsoftshop 668 meter Top service! Kon zonder probleem mijn batterij 7.4v > 11.v inruilen en ook nog...
Recensies
Wist in 9 minuten van bestelling tot Track & Trace te komen! Super service gehad, ook netjes aan de telefoon nav van een vraag van mij. Vanuit NL besteld, want bleek in NL nog lastig een okeeje shop te vinden. De bestelling was er met een dag. Ik bestel hier zeker vaker.
Fijne webshop! Mooie producten. Een aantal items besteld, en het werd snel geleverd. Goede kwaliteit en een mooi aanbod. Ook wat retour gestuurd en dat is meteen de volgende dag al gecrediteerd! Bedankt voor jullie snelle handelen en fijne service. Tot de volgende bestelling! Groetjes Niels
Geweldige winkel, heel erg vriendelijk team met fantastische service. Super blij mee.
Lang geleden nog zo'n service gehad. Een vraag 's avonds om 22u gesteld via mail, antwoord om 09u in de mailbox. Antwoord was gedetailleerd en volledig correct! Bedankt
Top service! Na aankoop bleek de batterij een defect te hebben, diezelfde dag heeft een medewerker nog een nieuw exemplaar opgestuurd om te vergelijken. Werkt perfect! Ik kom zéker nog terug! Dikke aanrader!
Ruime winkel, mooi aanbod en proper. Sanitair is aanwezig. Doorheen de jaren heb ik andere winkels leren kennen en ik mis hier aftersale service. De items zijn ook vaak duurder bij deze winkel. De site heeft een zoekprobleem die door de winkel gekend is maar nog steeds niet opgelost is.
Top service! Kon zonder probleem mijn batterij 7.4v > 11.v inruilen en ook nog is mijn red dot inruilen, omdat ik achteraf toch de holosight liever had. Bedankt!
Geweldige service. Op 11/12 een amomax universal paddle holster besteld omdat er op de site stond dat deze voor een Desert Eagle gebruikt kon worden. Bleek achteraf niet te kunnen dus klantenservice gecontacteerd. Direct response gekregen en er is direct voor een oplossing gezocht. Hebben heel professioneel hun fout toegegeven ook en samen tot een oplossing gekomen. Gewoonweg perfecte service.
Een goeie ervaring gehad met dit bedrijf! Hpa replica besteld en laten samen stellen. Super vriendelijk en behulpzaam en ook nog erg flexibel. Een echte aanrader. Bedankt heren!
Zeer mooi en uitgebreide winkel. Ook altijd zeer vriendelijk. Ook de webshop werkt zeer goed. Tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid