facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Airbnboulevard

Airbnboulevard

Info

Gastenverblijf Boulevard, trendy flat in groene rustige buurt, hartje Kortrijk. Ontbijt inclusief. Ideaal tot 10 personen, groepen en families.
+32474003976



"Brasserie gastenverblijf kroeg streekbier toerisme vlaanderen trendy flat kleine hap terras"
Adres: groeningelaan 15, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 0032474993976
Stad: Kortrijk
Route: groeningelaan 15
Postcode: 8500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Broel Kortrijk B&B Broel Kortrijk 659 meter B & B in the heart of the city. Where all the rooms are their most beautiful painting...
Stairway In Heaven Stairway In Heaven 1 km Zeer lekker eten. Bereid en geserveerd door een topteam. Dat de tijd neemt voor een p...
Place to Bee Place to Bee 1 km Dit is een leuke slaapplek, verwacht wel dat je geen ontbijt krijgt en dat zelf zal m...
Full House Hotel Full House Hotel 1 km Een goede en gezellig snoephotel elke kamer is speciaal ingericht
Recensies
Het beste café, met de tofste bazen, met een schitterende bierkaart en vele andere dranken, koffie's, thee's en alle mogelijke andere lekkernijen. Aangenaam kader, terras onder oude bomen. Prachtige, edoch rustige muziek. Hier geniet men van decennialang vakmanschap en meesterschap in het vak. Rustige zaak met veel locals. Topklasse en absolute aanrader! Respect voor de oudste en meest ervaren Waard van Kortrijk!
Wisselende bieren. Met vakkundige uitleg. Zeer doordachte kaart. De waard in zijn herberg maakt het plaatje compleet. De beperkte kaart om te eten is trouwens verbazingwekkend: de croques zijn heerlijk!
's Winters in het gezellige huiselijke café genieten van één van de honderden biertjes op de kaart of 's zomers afkoelen met een wijntje onder de grote platanen in het park: Staminee Boulevard is een plek waar je altijd met plezier terugkomt.
Toplocatie in Kortrijk. Sinds tientallen jaren een gevestigde waarde onder de "bruine kroegen". Oog voor selectie van kwaliteitsbieren én heerlijke selectie toegankelijke tapa's. Charmante zaakvoerders. Klein maar gezellig terras vlak voor de Staminee.
Zeer gezellig. Sympathieke uitbaters. Grote selectie lekkere bieren en heerlijke hapjes en gerechten. In de zomer ook leuk om buiten te zitten in het gras.
Aangename, gezellige bar. Vrij grote selectie aan bieren. Je kan ook buiten zitten. Lakentjes aangeboden voor de koudere dagen.
Zeer leuke zaak. Toffe inrichting. Relaxend. Toffe bierkaart. Vriendellijke en plezante uitbater. Nadeel is de parking. Maar dit kan de pub zeker niets aan doen.
Zo'n slechte muziek dat het leuk wordt.. Maar al de rest is gewoon top. Hier ademt horeca, schitterende bieren, gezellig interieur, fijne stamgasten, alle leeftijden... Fantastisch bedrijf.
Beste waard en waardin ever! Lekker eten. Zeer uitgebreid assortiment. Terras onder de bomen. En dat vele extra dat ge weinig elders kunt vinden. Chapeau!
Gezellige kroeg met diverse biersoorten. Fijne, vriendelijke cafébaas achter den toog. Steeds gezellige momenten hier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid