facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Air Choice 1

Info

ballonvaarten voor iedereen .
jong en oud groot en klein



"Air Choice 1 is een Belgisch bedrijf geleid door zaakvoerder Bart Verberckmoes. Wij zijn gevestigd in het Waasland bekend als ballonvaartregio bij uitstek.Air Choice 1 specialiseert zich in ballonvaarten in intieme sfeer . Bij ons vind je mandjes tot 10 pers . Dit heeft als groot voordeel dat je een nauwer contact hebt met de ballonvaarder. Dit maakt de vaart een heel stuk aangenamer en gezelliger.Ballonvaren doe je niet elke dag . Laat jouw vaart iets speciaals zijn.Wij beschikken over verschillende eigen opstijgplaatsen in en rondom het Waasland. We stijgen zelfs regelmatig op vanop de Grote Markt van Sint-Niklaas.We bieden vaarten aan over het hele land. Beschikken over een eigen terrein in Manhay en Liernieux ."
Adres: Vrasenestraat 40 b, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0485721936
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Vrasenestraat 40 b
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Ballonvaart, Ballonvaart Oost-Vlaanderen, Up Ballooning, v.i.p. air ballooning, C-Air, Quality Ballooning, Verbeke Ballooning, Ballonvaart Waasland
Recensies
Een heel mooie ervaring. We hebben als koppel een ochtendvlucht gemaakt van Nazareth tot Pittem. Echt genieten van de rust en het landschap. Zeker voor iedereen een aanrader en voor mensen die twijfelen door hoogtevrees, niet twijfelen. M’n vrouw heeft hoogtevrees maar had er geen last van. Alles verliep professioneel met Bart en z’n team. Ook een leuke verrassing op het einde.
Wat een bof was het om deel te nemen aan de meest betoverende ballonvaart ooit! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Wat deze ervaring extra speciaal maakte, was de kapitein die veiligheid als topprioriteit had. Ik voelde me volledig op mijn gemak terwijl we genoten van het adembenemende uitzicht hoog boven de grond. De kapitein zorgde ervoor dat mijn ouders zich welkom voelden en bood zelfs aan om samen met hen een glaasje te drinken. Dit gebaar van gastvrijheid en warmte maakte deze reis tot een onvergetelijk avontuur.
Magnifiek! Prachtige ballonvaart met uitstekende begeleiding door Dario. Ook de mensen van de crew waren heel aangenaam en verdienen een pluim .
Het was voor ons de eerste keer dat we dit deden. Fantastische ervaring. Bart is een zeer ervaren piloot die een duidelijk uitleg geeft voor aanvang waardoor de stress helemaal verdwijnt...hij heeft ons laten genieten van een prachtige vlucht en ook de landing was perfect. Kortom een echte aanrader...
Professioneel. Bijzonder mooie ervaring. En verrassend. We deden deze ballonvlucht met vrienden. Het was een unieke ervaring. We werden zeer professioneel omkaderd en begeleid. Je moet wel geduld hebben. Tussen onze boeking en de uiteindelijke tocht is meer dan een jaar voorbij gegaan. Hier is een goede en eenvoudige reden voor: veiligheid en de mogelijk om te vliegen die door heel wat meer parameters bepaald worden dan wij ons kunnen voorstellen. Kortom: Een aanrader. Heb geduld, want je bent in professionele en eerlijke handen.
Super leuke ervaring! Leuk om op deze manier het landschap rondom Gent te verkennen. Veel dieren gezien zoals; herten, hazen en fazanten. En Bart onze bestuurder wist met veel enthousiasme te vertellen over zowel het landschap als de luchtballon. Eenmaal geland werden we ook nog eens verrast door een heerlijk broodje met een drankje. Wij hebben genoten.
2 jaar hadden we tevergeefs gewacht op een ballonvaart geboekt bij een ander bedrijf. Uitzichtloos. Maar nadat Bart, de zaakvoerder van Air Choice 1, dit andere bedrijf had overgenomen konden we een maand later al opstijgen. Top service! Wij hadden een hele mooie vaart! Merci aan Bart en zijn crew. Goed gedaan, wij waren heel tevreden.
AANRADER!!!! Het was een super toffe, mooie professionele vlucht!! Bart, Jens en egbert, bedankt voor de prachtige ervaring, gezelligheid en prachtige verhalen over de omgeving. Uiterard heeft bart ons na een uurtje genieten weer veilig met beide beentjes op de grond gezet. Merci mannen!!
Top ervaring! Heel vroeg in de ochtend zijn we vertrokken in Beringen voor een vaart van een uur. Prachtige zichten over het Schulensmeer en de prachtige streek. Niet alleen rustgevend door het uitzicht, maar ook omdat we in professionele handen waren van Bart en zijn team. Achteraf hebben we nog een glaasje gehoffen en nagenoten met z'n allen. Aanrader!
Gisteren hebben we met ons team een onvergetelijke ervaring beleefd tijdens onze ballonvaart. Het was werkelijk een uniek avontuur dat ons allemaal stil kreeg en geloof me, dat wil al iets zeggen. Vanaf het moment dat we aan boord stapten van de luchtballon, voelden we de opwinding en de spanning stijgen. Terwijl de ballon de grond verliet, werden we overweldigd door een fantastisch vrij gevoel en een adembenemend uitzicht van velden en rivieren omringd door rust en stilte in de lucht. Onze welgemeende waardering gaat in de eerste plaats uit naar de fantastische piloot, Bart, die ons met zijn aanstekelijk enthousiasme heeft verwelkomd en ons veilig terug op de grond heeft gebracht. Met zijn passie en expertise stelde hij ons op ons gemak en maakte van de ballonvaart een spectaculaire ervaring. Daarnaast willen we ook graag de ganse crew bedanken! Van het opzetten van de ballon tot het begeleiden van de landing; jullie harde werk en toewijding zijn ons niet ontgaan. Knap werk! Kortom de ballonvaart overtrof al onze verwachtingen. Bedankt mannen, voor jullie uitzonderlijke inzet, en de veilige vaart!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid