facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aikidojo shinbukan

Adres: Schoolstraat 13 , Strombeek-bever 1853, BE
Telefoonnummer: 02 267 24 05
Stad: Strombeek-bever
Route: Schoolstraat 13
Postcode: 1853


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coppieters/W.-G. Coppieters/W.-G. 1 km Koop ik 1 + 1 dreft vaatwas in de aanbieding 52 tabletten staat er op de verpakking ...
Recensies
Top club zo simpel is het!
Uitstekende aikido dojo, die bestaat sinds 1985, de cursussen worden gegeven door Marco, 6e dan die een van de pioniers van aikido in België is met meer dan 45 jaar praktijk. De geest is erg familie en de lessen vinden plaats in een goede sfeer, het technische niveau is hoog, maar beginners zijn altijd welkom en worden begeleid door de oudste met grote vriendelijkheid. Voor mij is het altijd een plezier om daarheen te gaan, ik kom er echt ontspannen uit.
Een heel mooie dojo, aikido is er de hoofdsport naast andere vechtsporten zoals Jiu Jitsu, worstelen... Er zijn ook ontspannings- en massagelessen en -sessies. De sfeer is gemoedelijk en de lessen worden gegeven door echte vechtsportprofessionals.
Uitstekende dojo. De plek om no-nonsense intern Aikido te leren van een aantal geweldige leraren.
Een uitstekende plek om aikido te leren op zeer hoog niveau: 3 e 4 e en 5 e Dan docenten. Ook in Braziliaans jiujitsu en luta livre: alleen zwarte band en 1e Dan niveaus. Het is een gerenommeerde familiedojo.
Een unieke leraar onze. Mikado
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid