facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agnetencollege Peer

Adres: Collegelaan 24, 3990 Peer
Telefoonnummer: +3211383800
Stad: Peer
Route: Collegelaan 24
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Agnetencollege studierichting, Agnetencollege facebook, Opendeurdag agnetendal Peer 2023, Agnetencollege leerkrachten, Agnetencollege schoolreglement, Agnetencollege Smartschool, Agnetencollege Instagram, Agnetencollege logo
Recensies
Wegblijven op deze school hier worden kinderen gepest en ook nog eens gestraft omdat ze gepest worden... Of een andere school moeten zoeken wegblijven mensen voor het welzijn van kinderen als mijn kind zo zou behandeld worden deed ik deze school een proces aan
Heel vriendelijke mensen....bedankt voor mijn haar success voor alle leerlingen Fijn feestdagen
Moderne mooie en ruime school. Vooral het zorgzame is hier erg opvallend. Zijn er problemen bij leerlingen zal dit dadelijk opgemerkt worden en besproken worden met de ouders. Hier kunnen vele scholen nog van leren. Voor mij een school voor onze 3 kinderen die een dikke 10 op 10 krijgt.
Geen goede ervaring met de begeleiding Pesten wordt niet aangepakt. Slachtoffer worden genegeerd en niet serieus genomen. Toezicht is ondermaats of niet aanwezig. Blaiwe plekken liegen niet.
Echt allerbeste school ooit ik hou ook van de leerkrachten. CLB en leerlingenbegeleiding zijn mijn favo dingen aan de school ze helpen je echt uit de sloot niet niet normaal. love it!!
Zeer mooie sporthal en cafetaria. Alles goed verzorgd. Parkeer gelegenheid beperkt. Ook zeer mooi om te wandelen. Enkel nu opletten met de werken 07/05/22. Maar hopelijk zijn ze snel klaar.
Zeer vriendelijke mensen. Zeer proper gebouw.
deze school is niet veilig ik ben in een plas gevallen en ben verlamd aan mijn benen niet te geloven dit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Sterk onderwijs, Warme sfeer" Niet gelogen!!!
Had geen betere school kunnen wensen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Agnetencollege Peer met het openbaar vervoer


Peer Scholencampus 60 meter
14
33
402
48
Peer Scholencampus 60 meter
14
48
Peer Scholencampus 60 meter
752
Peer Ondermeel 310 meter
Peer Ondermeel 330 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid