facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agilitas

Agilitas

Info

Het expertenteam van Agilitas staat dicht bij de sollicitant en bedrijven die ze adviseren. Zo vinden ze gegarandeerd de perfect match voor beide partijen.

Geschiedenis

t-interim maakt deel uit van t-groep, een hr-dienstverlener die een bedrijf en de juiste uitzendkracht weet te matchen



"Al meer dan 30 jaar zijn we bij Agilitas experts als het gaat om het matchen van een bedrijf en de juiste uitzendkracht. Wij geloven dat een perfecte match enkel ontstaat wanneer zowel de competenties als de persoonlijkheid van de kandidaat passen bij het bedrijf en de vacature.Van ons mag u dus snelheid en kwaliteit verwachten, elke dag opnieuw. En die glimlach krijgt u er gratis bij."
Adres: Vredelaan 18, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +3211810810
Stad: Houthalen
Route: Vredelaan 18
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Agilitas Mechelen, Adecco Houthalen, Agilitas inschrijven, Agilitas jobs, Wanneer betaald Agilitas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Konvert België Konvert België 99 meter Konvert Konstrukt Houthalen
Deta Projects Deta Projects 1 km Quality is pride of workmanship. Op zoek naar onderaannemers voor in de bouwsector? B...
Recensies
Top uitzendkantoor met heel goeie consulenten die je echt helpen de job te zoeken die jij wil. Daarnaast is het ook een heel familiaal kantoor waar je terecht komt. Er mag een lach en een traan gedeeld worden. Aarzel niet om hier eens binnen te springen als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging!
Echt top mensen daar, helpen me met veel geduld verder bij al mijn vragen ivm werk! S/o naar Cato
Open en eerlijk kantoor met een leuke sfeer. Je weet meteen waar je staat en welke je mogelijkheden zijn. No nonsense mentaliteit, top!
Proberen alles te doen om je feestdagen niet te betalen terwijl je er wel recht op hebt. Trekken ook onnodige pauzes af die je niet eens pakt van je loon. 1 tip . Nooit voor dit interim kantoor werken corrupt tot en met.
Heel onbeleefd aan de telefoon, wou mij precies afschrikken voor de job van Pab assistent.
Heel tof team! Leuke dames die iedereen graag verder helpen
heeft deze interim bureau ook eventueel een website?
Ingeschreven om bij AH te beginnen
Onbeschofte wijven zitten daar achter die bureaus!
Geweldige plek had fantastische ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid